כתוב ששליש פשטידה זה מנה וחצי חלבון גבינה + פחמימה ..
מכיוון שמגיע לי בארוחת ערב 2 מנות חלבון גבינה , הוספתי עוד 3 פרוסות גבינה צהובה 5 אחוז (1.5 חלבון גבינה) , ואז שליש פשטידה זה 2 מנות חלבון גבינה.
יש לי כמה שאלות על המתכון:
א.במתכון יש 2 כפות קמח . אז זאת אומרת שבכל שליש יש 2/3 כפות קמח , שזה פחות מחצי פחמימה.. (לפשטידה לא הוספתי אבקות מרק ..)
לאן נעלם החצי מנת פחמימה ?
ב. האם במתכון הנוכחי שלי ניתן לחלק ל 1/6 ואז לאכול כחלבון גבינה ?