חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #149313
    אלמוני
    לא פעיל

    כתוב ששליש פשטידה זה מנה וחצי חלבון גבינה + פחמימה ..
    מכיוון שמגיע לי בארוחת ערב 2 מנות חלבון גבינה , הוספתי עוד 3 פרוסות גבינה צהובה 5 אחוז (1.5 חלבון גבינה) , ואז שליש פשטידה זה 2 מנות חלבון גבינה.

    יש לי כמה שאלות על המתכון:

    א.במתכון יש 2 כפות קמח . אז זאת אומרת שבכל שליש יש 2/3 כפות קמח , שזה פחות מחצי פחמימה.. (לפשטידה לא הוספתי אבקות מרק ..)
    לאן נעלם החצי מנת פחמימה ?

    ב. האם במתכון הנוכחי שלי ניתן לחלק ל 1/6 ואז לאכול כחלבון גבינה ?

    #149314
    אלמוני
    לא פעיל

    א. לדעתי התוספת של אבקות המרק היו תוספת של פחמימה, אז אם הורדת אין שם מספיק פחמימה.
    ב. זו שאלה לאורנה.

    #149315
    אלמוני
    לא פעיל

    אורנה – האם ניתן להחשיב כחלבון גבינה , ומה לעשות עם המנת פחמימה?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות