1 שקית של גזר גמדי (אני לא ממש מפשירה אלא מוציאה שעה-שעתיים לפני מהמקפיא)
2 ביצים
2 כפות הלמנס לייט
6 כפות פרורי לחם
אני מפזרת את הגזרים בתבנית (לכמות קצת יותר גדולה אפשר להוסיף עוד 2-3 גזרים חתוכים למקלות)
יוצרת בלילה מהביצים והמיונז, שופכת על הגזר ונותנת ערבוב טוב
מעל הכל מפזרת את פרורי הלחם
ולתנור, חום 180 לכ 30-40 דקות.
חצי מהפשטידה+חצי מנת חלבון+סלט לארוחת ערב- מעולה ומשביע!!
(ועקרונית אפשר לעשות גם עם ירקות אחרים כמו כרובית על אותו העיקרון)