היי נעמי,
מצרף לך את המתכון:
מרכיבים :
350 גרם אטריות
250 גרם גבינה לבנה 5%
2 בצל חתוך לקוביות
1 קופסת שימורים פטריות שמפניון
4 ביצה
0 עירית קצוצה, מלח, פלפל
0 שמן
אופן הכנה :
– מבשלים את האטריות על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
– מאדים את הבצל בכפית שמן, מוסיפים את הפטריות ומורידים מהאש.
– בקערה גדולה מערבבים היטב את האטריות, תערובת הבצל והפטריות, ביצים ועירית קצוצה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
– מעבירים לתבנית משומנת במעט תרסיס שמן ואופים בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
8 מנות – כל מנה = תחליף לארוחת ערב
קישור: http://www.heli-group.co.il/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%AA+%D7%94%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A9%D7%9C+%D7%90%D7%A1%D7%A0%D7%AA+%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%97%D7%94