שלום לכולם,
אני בשלב של צורך בגיוון.. אני כמעט 3 שנים בתוכנית, ירדתי עד עכשיו 30.400 קילו. עד היום לא הכנתי אף פעם פשטידות, זה פשוט לא הולך אצלי במשפחה. השבוע החלטתי לנסות, הכנתי פשטידת פטריות, היא יצאה ממש ממש מלוחה.
שמתי:
3 כפות קמח תופח
קופסת קוטג 5%
3 ביצים
3 כפות פטריות מקופסת שימורים.
היא גם לא ממש עלתה כמו שצריך..
יש לכם טיפים לשדרוג כדי שיהיה לי כיף וטעים לאכול את הפשטידות הבאות שלי??
אבל את הפשטידת קישואים אני שיניתי טיפה : את הקישואים המגורדים אני סוחטת ואת הבצל הקצוץ אני “מטגנת” על טיפה שמן – זה יוצא כמעת ללא שמן – יוצא טעים מאוד – את יכולה לאכול חמישית ממנה ולהוסיף לה גם מנת פחמימה וגם מנת שומן וכל זה לא. ערב, ממש כיף… אבל הכל עניין של טעם..