חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #184443
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום לכולם,
    אני בשלב של צורך בגיוון.. אני כמעט 3 שנים בתוכנית, ירדתי עד עכשיו 30.400 קילו. עד היום לא הכנתי אף פעם פשטידות, זה פשוט לא הולך אצלי במשפחה. השבוע החלטתי לנסות, הכנתי פשטידת פטריות, היא יצאה ממש ממש מלוחה.
    שמתי:
    3 כפות קמח תופח
    קופסת קוטג 5%
    3 ביצים
    3 כפות פטריות מקופסת שימורים.

    היא גם לא ממש עלתה כמו שצריך..
    יש לכם טיפים לשדרוג כדי שיהיה לי כיף וטעים לאכול את הפשטידות הבאות שלי??

    #184444
    אלמוני
    לא פעיל

    אין לי מושג למה היא יצאה לך מלוחה….
    אני ממליצה שתנסי להכין את פשטידת חמשת הבצלים או פשטידת האטריות של אסנת…
    בהצלחה

    #184445
    אלמוני
    לא פעיל

    אבל את הפשטידת קישואים אני שיניתי טיפה : את הקישואים המגורדים אני סוחטת ואת הבצל הקצוץ אני “מטגנת” על טיפה שמן – זה יוצא כמעת ללא שמן – יוצא טעים מאוד – את יכולה לאכול חמישית ממנה ולהוסיף לה גם מנת פחמימה וגם מנת שומן וכל זה לא. ערב, ממש כיף… אבל הכל עניין של טעם..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות