פשטידת תפו”א ועוף טחון ממטבחה של טלי המנחה!
והמתכון הוא כזה : מערבבים יחד 6 תפו”א בינוניים, 1 בצל קצוץ דק, 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות, 2 גזרים, כף שמן, 1 ק”ג עוף טחון, 1 רסק עגבניות (100 גרם), 1 כוס מים, מלח, פלפל וכמון לפי הטעם. מכניסים לתנור עד שמוכן ומקבל גוון שזוף טוב. 1/6 פשטידה מתאימה לארוחת צהריים עם סלט ירקות.
הכוונה לבשר טחון (מעוף)
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך