היי לכולם….
הטיפ היומי שלי הוא להוקיר תודה על הדברים שיש לנו..להתרכז ולהתמקד בדברים הטובים והחיוביים בחיים…:)) אנחנו לרוב עסוקים באלו פחות ויותר עסוקים בכשלונות שלנו, במגרעות וכדומה…אז אני אתחיל..
1. תודה על הפילאטיס שיש לי כל שני בבוקר..
2. תודה שיש לי משפחה מדהימה..
3. תודה שיש לי “חברות-אחיות”(ליאת ודורית) מדהימות שבזכותן אני בתהליך..ובזכותן אתמול אתגרנו את עצמנו וצעדנו שעה וחצי את עליות ומורדות הכרמל..:)
4. תודה שיש לי סלט חתוך קטן כמו שאני אוהבת עם קוטג', זעתר, פטרוזיליה ועוד חברים בקערה היפה שלי לארוחת הבוקר..
5. תודה שיש אנשים רבים שמבינים מה אני עוברת…ונמצאים פה בשבילי..
6. תודה לחלי…פשוט על זה שהיא שם..}{
7. תודה לאחיין המדהים שלי שמביט בתמונות שלי שמנה ולא יודע מי זאת..:))
יום קסום לכולם!!!!!! ברעל !! לנצח את השומנים !!
מה התודה שלכם?
את פשוט מדהימה,,, התודה שלי זה שזכיתי לראות את נכדתי הבכורה עולה לכיתה א ואת נכדי שהלכו לגן זה ממש כייף כייף ותודה ענקית שיש לי את הפורום המדהים הזה שהחזיר לי את הכייף לעשות דיאטה ושהצילו את חיי וכשאני אומרת הצילו את חיי אני מתכוונת לזה,,כי לפני תחילת הדיאטה הייתי חולה במחלה איומה ועם תרצי לדעת על מה יש במכתבי תודה את סיפורי אז את מוזמנת לקרוא אבל להעביר אחורה עד שתראי שהכותבת יהודית והכותרת תודה תודה ,,,,אז שיהיה לך יום נפלא המון אהבה וחיבוק ענקקק יהודית
1.תודה שיש לי משפחה אוהבת…
2. תודה לחברות שלי שתמיד נמצאות שם בשבילי ומכינות לי אוכל דיאטטי וטעים כשאני מתארחת 🙂
3. תודה לחבר שלי שעושה איתי הליכות ותומך ואוהב ללא תנאי.3>
4. תודה שגיליתי את חלי גרופ ואת הפורום המדהים הזה עם הבנות המקסימות שיש כאן שמבינות אותי ותומכות ומחזקות.
5. תודה לקבוצה שלי ולמנחה הנהדרת שלי אילנה שיודעת לתת בראש כשצריך 🙂
6. תודה לאיוש שהעלתה את הרעיון המקסים הזה והזכירה לי שיש הרבה דברים שאני צריכה לשמוח עליהם :)) ושהיא תמיד נמצאת כאן בשבילנו
7. תודה לעצמי שאני לא מוותרת והולכת להגיע לשמירה, והפעם-לתמיד!!!