חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום,
    אני בת 26.5 גובה 1.59 משקל 60-61 ק”ג. אני 4.5 ח' לאחר לידת תאומים מקסימים. בשנים האחרונות לפני הלידה הייתי במשקל 56-58 ק”ג וכעת אני תקועה. אני מקפידה ?(עוד מלפני ההריון) על 3-5 הליכות מהירות בשבוע כ 45-50 דק'. הבעיה? כמובן האוכל. אני משתדלת לאכול כל 3 ש' (יש לי חילוף חומרים טוב) אך אוכלת דברים מעט משמינים למשל בצהאיים 6 כפות אורז ו 2 יתחכות שניצל מטוגן. בבוקר קורנפלקס של פיטנס שקדים ודבש אבל קערב גדושה ואחה”צ נס עם עוגייה – בעיקרון זה הסגנון אני מסתכלת על תפריטי הדיאטה ולו מבינה איך אפשר לשרוד אותם. יש לציין כי אנשים רואים בי כרזה וממש מחמיאים לי על גופי אך אני פשוט לא מרוצה!!! הייתי רוצה להוריד בין 5-7 ק”ג יש לי משמעת עצמטית אך צריכה הכוונה. מה עושים?

אלמוני
    לא פעיל

אני אחרי שהשלתי 33 ק”ג הגעתי למשקל 62 ואילו את אחרי שעלית 6 ק”ג הגעת למשקל 62 ,תביני שאת אחרי הריון של תאומים ועברו רק ארבעה וחצי חודשים זה כלום הגוף שלך עוד לא חזר לעצמו,את מניקה? את ישנה טוב בלילות? יש המון דברים שיכולים בשלב זה לעכב לך את הירידות תני לעצמך עוד קצת זמן תמשיכי בהליכות ותנסי להיצמד לתפריט שלנו ומה שהכי הכי חשוב זה מיים גם אם את לא מקפידה על תפריט יותר חשוב להקפיד על מיים ,אל יאוש יהיה טוב ,בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

נדמה לי שאת מלחיצה את עצמך יתר על המידה.
    א. את ממש אחרי לידה, הגוף עדיין לא חזר לעצמו ולא שחרר את כל ההורמונים.
    ב. אני מניחה שסדר היום שלך די מטורף ולא מסודר.
    ג. כדאי לך להיצמד לתפריט כפי שהוא ללא שיפורים או החסרים. תנסי לפחות לשבוע ותראי מה קורה.
    אם את עושה פעילות גופנית את חייבת לספק לגוף חלבונים ולא הוא לוקח לך ממחסן החלבונים ולא ממחסן השומן, כדאי להתייעץ .
    אם את שייכת לקבוצה אז תשאלי את המנחה ואם את רק בפורום אז כדאי להתייעץ עם דיאטנית במיוחד שאת צריכה לאזן את הגוף ובוודאי גם את הנפש.
    אל תלחיצי גם הלחצה גורמת לנו לשמור על המשקל ויש כאלו אפילו שעולים במשקל במצב של מתח ולחץ.
    המון הצלחה
    דני

אלמוני
    לא פעיל

היי לירונוש..
    רק מלקרוא את ההודעה שלך…אני יודעת שאת מאוד יודעת איך!!
    השאלה היא אם את רוצה..באמת…או בכאילו…
    מי שרוצה באמת ויודע שדברים “משמינים” לא עוזרים לו בתוכנית – לא נוגע בהם..אלא רק כמותרת פעם בשבוע..
    מי שבאמת רוצה – בודק כמויות ולא אוכל קערות…
    מי שבאמת רוצה – אוכל בדיוק כמה שהגוף צריך ולא בדיוק כמו שהלב והמוח רוצים..
    מי שבאמת רוצה – לא שואל איך אפשר “לשרוד” אלא איך אפשר לנצח ולהרגיש טוב יותר..
    אז האם את באמת רוצה? האם את באמת צריכה הכוונה? או שכל התשובות אצלך ובסה”כ את צריכה להחליט?
    מאמינה שתמצאי את התשובה ותפעלי על פיה – יש בידך את הכוחות לכך!
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות