- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
18/09/2014 בשעה 7:56 #136041
אלמוני
לא פעילאני חודש בתוכנית, פחות 5 וחצי קילו נכון לשני האחרון אבל אני מרגישה בבעיה רצינית. הייתי מאוד אופטימית אבל אתמול הכל נהרס לי וכל היום היה התקפי אכילה. אני חושבת שכל ההגבלה הזאת בתפריט והכל בכמויות ורק מנה מותרת פעם בשבוע ושוקולד אסור וכאלה זה דבר מאוד קשה לי. אפילו קשה לי לחשוב שכל החיים אצטרך לחיות כך זה הרי לא ריאלי. כבר הייתי בסרט הזה ירדתי ועליתי אני מרגישה שאןלי התוכנית לא בשבלי כי אחרות שאני שומעת מרגישות שזה הרבה אוכל ויש הכל ולעומת זאת אני כל הזמן רעבה. כל הזמן מחכה לארוחה הבאה אז מה זה שוה? זה לא אמור להיות ככה. יש עוד חודשיים בתוכנית ואני חושבת על להקפיא את זה. איך זה הולך? אולע עדיף לי ללכת יותר לכיוון של ספורט אימוניפ אינטסיביים להגביר את החילוף חומרים וככה הגוף ישרוף יותר שומן וגם אוכל לבקש מדיאטנית להרכיב לי תפריט שיותאם במיוחד לצרכים של כי מאוד קשה לי
12/04/2019 בשעה 12:18 #136042אלמוני
לא פעיללכל אחת יש ימים קשים יותר וימים קלים יותר. לכן ההחלטה צריכה להיות היום אני שומרת על התוכנית… לא לחשוב על ה5 שנים הבאות.
כאשר אני רעבה (ויש לי הרבה ימים כאלה) אני מנסה לאכול יותר חנימים. החלק הלבן בביצה קשה, מרק ירקות, תירס גמדי וכו׳ שמחזיק אותי עד הארוחה הבאה.
עוד דבר שמאוד עוזר לי להכין אוכל שאני מאוד אוהבת שמתאים לתוכנית. אם אני מרגישה ״מסכנה״ אז הסיכוי שאשמור קטן יותר.
התעמלות תורם לירידה במשקל, אך בלי לשמור על תפריט מאוזן, ספורט לבד לא יביא לך את התוצאות הרצויות. (מניסיון….)המון בהצלחה
12/04/2019 בשעה 12:18 #136043אלמוני
לא פעילחבל להפסיק בגלל זה
יש לך אינספור אפשרויות לגוון בארוחות
אני זוכרת שפעם רציתי להתחיל דיאטה מסויימת ומה שחשבתי זה שאני אוותר על מטבוחה ובאגטים והיה לי קשה
לוקח זמן לגוף ולמיינד שלנו לעבד את הנתונים האלה
ולכן….. צריך להרגיל את הגוף ולחשוב על תזונה בריאה
אם את רוצה גוף חטוב זה בשבילך
למה שלא תחשבי על הקיבה שלך שמגיע לה לנוח לפעמים
שמגיע לה לעכל את האוכל בנית
למה לא תחשבי על התאים שלך שמגיע להם הכי טוב – תזונה נכונה ומאוזנת תזונה שממריצה ומחייה?להתחיל לעייף את הגוף באימוני כושר יגרור אולי בולמוסי רעב כי המחשבה שקיימת אני צריכה אוכל כדי לעשות ספורט
הכי נכון זה להמשיך בתכנית כי הצלחת כבר וכעת זה שלב של לצלוח את משוכת המעבר
וגווני יש כאן במתכוניםפשטידות ומאפים ועוגות וקינוחים !!!!! הכל!!!!!! מכל וכל
צריך טפה להתאמץ ולהכין אבל מגיע רגע שעושים את זה בייתר קלות
בכל מקרה דיאטנית גם תתן לך תפריט שמתאים לנתונים שלך אז תחליטי מה יותר טוב לך
ואל תפסיקי…. חבל
המקום להקפיא התכנית תכיני לך אוכל ותקפיאי אותו שיהיה לך יותר קל….
בהצלחה12/04/2019 בשעה 12:18 #136044אלמוני
לא פעילזה קצת מזכיר לי את הגמילה מסיגריות (שתרמה לי להשמנה אגב). מה שמאוד עזר לי לא להגיע למצבי זלילה בלתי נשלטים בגלל שלא הרגשתי שאכלתי מספיק זה תוסף של סיבי קונג'אק (של סופהרב). הצמח הזה בעצם יש לו תכונה של ספיחת נוזלים שומנים וסוכר והפרשת ג'ל סמיך שממלא את הקיבה וגורם לתחושת שובע. זה מה שעזר לי לצמצם נישנושים בעצם! מקווה שהטיפ יעזור לך ושתיהי חזקה שנה טובה!!! :אוהב:
12/04/2019 בשעה 12:18 #136045אלמוני
לא פעילזה יהיה רעיון טוב להקפיא את התכנית?
את באמת סומכת על עצמך שלא תשחררי את הרסן בזמן הזה?
אם התשובה לאחת מהשאלות (או לשתיהן) היא “לא”, אז אין
מה לחשוב בכיוון של הקפאת התכנית.
עבדת עבור הירידה הזו כ”כ קשה, לא חבל לך להרוס את זה?
כשאת לובשת בגדים היום, את לא מרגישה שהם פחות צמודים לגוף?
את לא מרגישה היום מעט קלה יותר מבעבר?
אין אנשים שהצליחו להבחין בשינוי והחמיאו לך?את באמת מוכנה לוותר על כל זה?
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.