- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
22/12/2008 בשעה 11:48 #77795אלמונילא פעיל
קודם כל היום הגעתי בלי שום צפיה כי חשבתי בגלל שהוספתי תחטיף אנרגי בבוקר שהוא כל כך מיותר.!
הרגשתי ממש רע [ ובמשך היום כמובן לא אכלתי לילה].!
אז הגעתי לקבוצה והופתעתי לגלות שירדתי 800 גרם!
היה פשוט חסר השתייה והינה הוחכה!
כי עמדתי בתוכנית אחד אל אחד!
ורק זה היה חסר!
ואפילו הורדתי תשמן מהאוכל.!!!!
אני מבקשת מאמא אוכל ללא שמן ועומדת לידה בגז כדי להשגיח על האוכל!
ואני אומרת לה באת לשים שמן אני לא אוכל ועושה לה נקיפ]ות מצפון מה שניקרה!
אתמול היה הדלקת נרות בהתחלה לא רצתי ללכת אבל אחר כך דוד שלי כעס ובא לקחת אותי מהבית הלכתיא בל דחיתי את כל הפיתויים!
ואמרתי לעצמי לא אני לא יואכל!
אני לא יותר על המנה המותרת בשבת ויואכל שני ספניגים מיותרים ספוגים בשמן
ששמן = רעל לגוף.!וגם אני רוצה להודות בו זמנית למשפחה שלי המורחבת שתומכת ודואגת ליי
וכמובןןןןן
איך לא לאח שלי שמעביר לי תמיכה טלפונית מידי יום
ובמקביל שומר על כלנו שם בדררום
לאוסנת המנחה היקרה שלי שהכל יהמר לזכותה.!!!!!!!!
כל אובססיה לשמן!!!
אוסנת פשוט תודה לך:)
וגם רצתי לשתף שממחר אני מתחילה אימונים בחדר כושר בעברון עם מאמנת אישית! בשם מירב ממש חמודה והיא אמרה שיחד ניצא למאבק ונעצב אחלה גוף בדיוק כמו שאני חולמת עם המון עבודה קשה!!!!:)
אז לקחתי פעם אחד חוג אירובי ו 2 רגיל אם מאמן!
בקיצר רצתי לאחל לכולם חג חנוכה שמח
לא להתפתות לשמן
זכרו כי שמן = רעל!
וזכרו שסופגניה אחת שווה לכיכר שלם של לחם קל הייתם מאמיניפ
הייתי בהלם מוחלט ששמעתי את זה מאוסנתי היום!!!!!
בקיצר בנות יקרות שמרו על עצמכם ועל תתנו לשמן להרוס
אז לגליתו'ש עירתוש ואוסנת לכל הקבוצה שלי של יום ב ב 9 אני מאחלת לכם חג חנוכה מואר ושמח
ורצתי לשתף שזה כיף ענקי להיות 1,800 פחות!
ושכמעט האוכל לא מעניין אותך!:)..11/04/2019 בשעה 17:06 #77796אלמונילא פעילוואו!!! ירידה פשוט מעולה!!! אני מאושרת בשבילך:)
מאחלת לך עוד המון ירידות יפות כאלה שישאירו לך חיוך ענקי על הפרצוף:)
כל הכבוד על זה שאת כל כך מקפידה עם השמן בבישול, מצדיעה לך!!! ועל זה שהלכת למפגש המשפחתי ולא נגעת בכלום! את מדהימה!!! ובהצלחה עם החדר כושר-כל הכבוד לך גם על זה:)המון בהצלחה ויום נפלא!
אוהבת הדסה11/04/2019 בשעה 17:06 #77797lee mamanמנהל בפורוםאת פשוט מדהימה ישר כח….
תודה על הפירגון וחג חנוכה שמח
לך ולבני ביתך. אוהבתתתתתתתתתת11/04/2019 בשעה 17:06 #77798אלמונילא פעילאת עוד תגיעי רחוק
יש לי תחושה כזו
שעוד אראה אותך בסיפורי ההצלחה
חיבוק
דינה ס11/04/2019 בשעה 17:06 #77799אלמונילא פעילאכן פרידה מ- 800 גרם מיותרים… הפרידה כייפית ושימשיכו כך יתר הקילוגרמים לרדת ולרדת עד שתגיעי ליעדך, רק סבלנות וסבלנות מה שבדרך כלל אין אצל כולם אבל חייבים להסתכל על חצי הכוס המלאה והכל מסתדר בסופו של דבר. שיהיה לך חג שמח עם המון אור ושמחה בלב. מאחלת לך עוד המון שיכפולים של ירידות כאלו:), תמי
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.