הי נועה,כבר אחרי חצות עכשיו וקשה לי להירדם.הפרידה היום מכל המשתתפים בקבוצות קשה לי בייחוד לאור האהבה והפירגון שקיבלתי מהחברים בקבוצות.היתה לי הזכות ללוות אותך בתהליך.מהכרותי אותך אין לי ספק שתצליחי ובגדול כי כבר חווית על בשרך כמה כואב להגיע לתחתיות הייאוש כשאין לך שליטה על האוכל.מחזקת אותך להמשיך בתהליך ואני נשארת כאן..בפורום.איזה מזל שאוכל להתחבר אליו גם ממנצסטר..אוהבת,מיכל.
אני יושבת פה ועונה למשתתפי הפורום ופתאום ההודעה שלך קפצה לי לעיניים .. ואני רק רוצה להגיד לך דבר אחד : אני כבר מתגעגעת אלייך . !! את פשוט מקסימה , את אדם שיש בו נתינה מדהימה . הדמעות זולגות ואני לא מאמינה שזה אמיתי .
אני מאחלת לך בהצלחה כמובן ,אבל שתדעי שכולנוווו נתגעגע אלייך מאוד !אוהבת אותך חלי ממן
הי מיכל,
אני פשוט לא מאמינה, עד כמה הפכת לחלק חשוב ממני.
הידיעה שניפגש כל שבועף הידיעה שאת איתי בתהליך, שאת עוזרת לי כ”כ עודדה אותי, להתמיד ולהצליח.
אני רוצה לומר לך רק תודה שהראת לי איך עושים את זה.
בהצלחה לך ולכל משפחתך
באמת אוהבת אותך
יהודית
מיכל אני מקווה שעוד נראה אותך לפני שאת נוסעת. בכל אופן שמעתי שאתה נוסעת ואני מאחלת לך נסיעה טובה ומהנה, נסיעה שתפיקי ממנה את המירב ואני בטוחה שתעשי חייל בכל אשר תלכי.אני מאחלת לך הרבה הצלחה.
עדנה
קודם כל שיהיה בהצלחה במנצסטר..
משפחתו של בעלי גרה שם וישמחו לעזור לך בכל מה שתרצי וגם אני מבקרת שם הרבה לכן אוכל אולי לעזור אם תצטרכי..
צרי קשר אם את צריכה כל דבר..
גל