- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
15/07/2013 בשעה 22:42 #164681אלמונילא פעיל
מישהי ראתה את הסרט המרגש על האנשים עם המוגבלויות שרצים בקבוצת “אתגרים” ואף השתתפו במרתון? זה היה הערב בערוץ 2 , נדמה לי שקוראים לסרט “רץ עם נשמה”…
בקיצור כל כך חשבתי על התהליך שאנו עוברות עם התוכנית וזה גם נתן לי פרופורציות ומוטיבציה!!!
אם בחורה (מקסימה אגב) עם שיתוק מוחין לומדת ללכת לבד 3.5 ק”מ אז גם אני ב”ה יכולה ללמוד לנצח את השמנה שבי. אתמול גם ראיתי סרט על החותרת שכמעט טבעה ונפגעה חמורות בראשה והיום היא לפני השתתפות באולימפיאדה.
ופתאום כל כך בא לי להיות גאה בעצמי!!! ואני יודעת שאם אצליח בתוכנית זה ישליך לעוד תחומים בחיים כי ככה זה כשאתה מנצח נקודת תורפה שלך….
מחר שקילה וכולי ציפיות… היה לי שבוע מעולה. עמדתי לחלוטין בתוכנית אחרי תקופה של משבר ומקווה לראות תוצאות.
בהצלחה לכולנו :שמח1:13/04/2019 בשעה 8:37 #164682אלמונילא פעילהיי אורית,
בהחלט אהבתי את נקודת המבט שלך :מאושר:
ואת יודעת מה? תתגאי במי שאת, במה שאת עושה, כי המושלם שלך זה המקסימום שאת עושה בתהליך :שמח1:
ולגמרי מחזקת אותך – כשאת תצליחי בתהליך, אין, אבל אין דבר שלא תוכלי לעמוד בו,
לא יהיה כישלון במילון שלך, אלא רק הצלחה!!!
תותחית :מאושר:13/04/2019 בשעה 8:37 #164684אלמונילא פעיללפעמים אנו לוקחים כמובן מאליו את יכולות הגוף ללכת לנשום וכו
צריכים וחייבים לשמוטר עליו ודברים כאלו בטח שמחזקים!
וכן הכל בראש בסופו של דבר…..
אלופה תודה ששתפת :מאושר:13/04/2019 בשעה 8:37 #164686אלמונילא פעילאני חושבת שאנחנו לא מאמינים ומעריכים את עצמנו מספיק
ככה אני מרגישה על עצמי בכל אופן
שאנחנו עושים את הסבב בקבוצה כמעט כל משתתפת אחרי שמספרת על הירידה שלה השבוע ועל הסך הכל אומרת אני לא מאמינה או לא האמנתי שזה אפשרי..כמעט כל אחת!! וגם אני…
אנחנו הרבה יותר חזקות ממה שאנחנו חושבות, אנחנו צריכות להתגאות במה שהשגנו!!
כל הכבוד על שבוע מוצלח במיוחד אחרי משבר!!
כל זה לא מובן מאליו, שום דבר לא מובן מאליו!!
תעדכני אותנו איך הלך בשקילה
בהצלחה!! ויפה שהעלית את זה
:אוהב: 🙂13/04/2019 בשעה 8:37 #164687אלמונילא פעילוכן.. לפעמים אנחנו לוקחים דברים כמובן מאליו ואז מתחילים לזייף ולזלזל.
בהצלחה בשקילה.
13/04/2019 בשעה 8:37 #164689אלמונילא פעיללכל אדם יש איז מלחמה עם עצמו שבא הוא רוצה לנצח. אם זה חולי סרטן שרוצים לנצח את המחלה, אם זה פצועים קשה מכל מיני סיבות שרוצים לנצח את הסטטיסטיקה, ועוד הרבה קשיים ובניהם המלחמה בהשמנה, שאם לא מוותרים בסוף מנצחים. ולאף אחד משום סיבה לא קלה הדרך גם אם היא קצרה או ארוכה אם יש נחישות והתמדה בסוף מנצחים. צריך לרצות ולהאמין והרבה הרבה סבלנות והתמדה ובסוף כמו כולם מגיעים לקו הגמר. כל אחד עם האולימפידה שלו 😉
13/04/2019 בשעה 8:37 #164691אלמונילא פעילכתבתן דברים כל כך יפים וחשובים שפתאום נראה לי קצת שיטחי לדבר על כמה ירדתי כי התהליך הוא החשוב ובכ”ז…
קילו +400!!!!!!!!!! יהההההההההה!!!!!!!!!
מקווה להמשיך באותה הרוח, יודעת שיש מהמורות בדרך אך יש גם אותי שבוחרת כל הזמן בדרך.
תודה על כל התגובות, ממש עוזר לי לשתף בפורום -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.