- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/06/2018 בשעה 17:38 #96734אלמונילא פעיל
היי לכולן… אני בתוכנית כבר כמה שנים טובות ובזמן הזה הספקתי להיכנס לשמירה 3 פעמים ולצאת ממנה. תחושה מאוד קשה ומייאשת, במיוחד כשעכשיו אני לא יכולה להרשות לעצמי לחזור לקבוצה כרגע, מסיבות כלכליות. אני חשה מאוד מדוכדכת ביומיום, וכל פעם אומרת לעצמי שמחר אתחיל אבל לא מצליחה. המוטיבציה בתחתית. מישהי התמודדה עם משהו דומה? אשמח לעצות
11/04/2019 בשעה 21:50 #96735אלמונילא פעילברגע שהכנסתי לי לראש שזה לכל החיים ולא דיאטה נרגעתי
זה עזר לי לא להטרף מגרמים בודדים שעולים לפעמים
התחלתי בספטמבר שנה שעברה עם מטרה של 6 קג והינה אני היום אחרי הורדה של 3.
היו מלא תהפוכות רגשיות במהלך השנה שגרמו לי לעזוב הכל להתחזר אבל אחכ הרגשתי ככ רע שחזרתי.
המנה המותרת מעודדת מאוד ותחושת השליטה שאת בוחרת מה להכניס לגוף וכל 3 שע יש ארוחה
נותנת המון כוח.
המון בהצלחה11/04/2019 בשעה 21:50 #96736אלמונילא פעילאני כיום שלושה וחצי חודשים אחרי לידה, ואחרי שבמשך ההריון הצלחתי לשמור ולבצע פעילות גופנית – עד חודש שמיני, ואז ירד לי הכח והתגבר החשק – ובמשך ארבעה חודשים שתים לפני הלידה ושתים אחרי הלידה עליתי 15 ק”ג – הרגשתי זהווווווווווווו, נמאס ליייייי, כ”כ מהר לעלות כ”כ הרבה…. וכך המשכתי לעלות ולעלות… ואז הבנתי שעדיף להתחיל ושיהיו משברים, מאשר לעלות באופן מגמתי, ולאט לאט נכנסתי לתהליך, עוד משהו מעניין שעשיתי, יש לי טבלה שבה אני רושמת כל יום את החריגות מהתפריט שלי ושולחת אותה למישהי שאכפת לי ולה, וזה גורם לי לאט לאט להתפקס על התפריט,
עוד נקודה – שזה הוספתי בהמשך, כל חריגה התחלתי לחשוב מה גרם לי? למה חרגתי? לה הגעתי למצב הזה? ולא עזבתי את הנקודה עד שמצאתי פיתרון והצלחתי לראות שהוא אכן עוזר…
העיקר להיכנס לתהליך – גם אם ניפול זה חלק מההצלחה 🙂
תתחילי, תשלחי לנו כאן הודעה על כל הצלחה שלך אפילו קטנה, יש כאן בנות מהממות ואת תקבלי פרגונים שימריצו אותך להמשיך….
המון המון הצלחות :מאושר:11/04/2019 בשעה 21:50 #96737אלמונילא פעילאני פעם ראשונה בתכנית של חלי וההתחלה שלי הייתה מעולה, אחרי תקופה ארוכה מאוד שהייתה לא טובה מהרבה בחינות אני סוף סוף קוצרת פירות טובים. אני חושבת שיש לך את כל הכלים להמשיך גם אם אין לך את הקבוצה באופן פיזי, יש לך את הפורום ואני מאמינה שתוכלי למשוך את עצמך למעלה ולחזור לדרך המלך. תחשבי קדימה מה המטרה שלך וזה מה שיניע אותך.
11/04/2019 בשעה 21:50 #96739אלמונילא פעיל3 פעמים הגעת למטרה- זה אומר שזה אפשרי, שאת יכולה ושאת יודעת איך ומה. אני אמנם לא הגעתי מעולם לשמירה, אבל הגעתי בזמנו להישג מרשים וכן-זה קשה לשמור על ההישג ולשמור על רמת מוטיבציה קבועה לאורך זמן.
לצערנו בתקופות שונות בחיים רמת המוטיבציה שונה ובהתאם לכך התוצאות.
חשוב להיות קשובים לעצמנו ולזהות מתי צריך להרפות קצת, לא ללחוץ ןלא להחמיר, כי אחרת התוצאה הפוכה.
אבל הכי חשוב! לא להתיאש! לא להפסיק להאמין! לא לשחרר לגמרי! ולא להפסיק להגיע למפגשים!!!!!!!!!!! גם אם לא הולך, גם אם לא מצליח, להמשיך להגיע! זה שומר על מסגרת ולא נותן להתרחק בהרבה (אילולא הייתי עוזבת, לא הייתי מעלה חזרה את רוב מה שירדתי). מתישהו זה יתפוס שוב, יניע ויצבור תאוצה… אני מאד מבינה את הנושא הכלכלי, אבל האמיני לי, זה הכל ענין של סדרי עדיפויות. אם זה היה משהו שחשוב למישהו אחר, היית נערכת… עשי ויתור אחר שיאפשר הגעה לקבוצה. תקתקי ותגיעי שוב לשמירה ואז זה ללא תשלום. שיהיה בהצלחה! מאחת שיודעת…11/04/2019 בשעה 21:50 #96741אלמונילא פעילאולי כדאי לטפל באכילה הרגשית. (אם זה המצב אצלך)
זה לא קל וצריך טיפול מקצועי, אבל בעיה שמתחילה באכילה רגשית לא תפתר עם אף תפריט… -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.