חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בתוכנית חצי שנה, פחות 13.800 :שמח1:
    עד החודש האחרון הלך לי לא רע בכלל..בחודש האחרון אני בהתרופפות כוחות ולא מצליחה להחזיק שבוע רצוף כמו שצריך..לא מצליחה לעשות את הסוויץ בראש וממשיכה לזייף.. התוצאה היא שבחודש הזה אני כמו נדנדה עולה ויורדת…הייתי רוצה להחזיר לעצמי את הנחישות…
    הבעיה שלי מתמקדת בערבים ובלילות שאני פשוט קמה ולא מצליחה לעצור עצמי מלאכול..אני פשוט מוותרת לעצמי :לאאכפת:
    אשמח לתגובתכם/עזרתכם

אלמוני
    לא פעיל

מה גרם לך להגיע לפני חצי שנה ולהתחיל בתכנית?
    זו הסיבה שצריכה להיות בראש..
    לגבי הערבים.. תבדקיתרענני את כללי התכנית אולי כמה מהם התרופפו..
    אכילה תוך שעה מהקימה? מרווח שעות תקין? מים? ארוחות משביעות?
    אם הכל בסדר.. נסי להוסיף תבשילים חיניימיים ,ג'לי סוכריות וכאלה

בהצלחה !!!

אלמוני
    לא פעיל

מזי,
    ראשית, הושטת יד לקבלת עזרה היא אבן דרך בשביל ההצלחה – את פה, את פעם ראשונה בפורום לשם קבלת עזרה :שמח1:
    שנית, אני מאוד מבינה אותך שאחרי חצי שנה יש התרופפות – תשבי ותנסי להיזכר מה עשית בחצי שנה האחרונה? מה גרם לך כן לעשות תוכנית במשך שבוע שלם, תסתכלי על כחצי הכוס המלאה ותראי מה השגת במשך חצי שנה ומה את יכולה לעשות כדי להמשיך ולהתקדם הלאה 🙂
    אני תמיד אומרת שאם הצלחתי בשלב מסוים, אני אצליח לשחזר את ההצלחה הזו שוב ושוב – זה לא נעלם לגמרי, אולי יש קצת ערפל אבל הבחירה היא בידינו האם “להזיז” את הערפל הצידה ובאמת לראות את המטרה שלנו :שמח1:
    בתקופות קשות אני עושה רישום ובבוקר למחרת מסמנת “וי” על יום שלפני – “וי” שגורם לי תחושת ניצחון, נחישות לעבור את הקשיים שלי בשעות הערב :מאושר:
    לגבי הערבים והלילות – בתקופה הזאת קר ומחשיך מוקדם – תכיני לך מרק חינמי שאת יכולה למזוג לספל גדולה; ירקות מוקפצים; פלפלים ממולאים בירקות (מתכון של אמילי) – המאכלים החמים מרגיעים במידת מה.
    ובעיקר – אני תמיד חושבת ומדברת לעצמי (כן..) שאני לא רוצה(!) לחזור לאן שהייתי –
    אני רוצה להמשיך לשלוט באוכל ושלא הוא ישלוט בי;
    אני רוצה לקום בבוקר עם תחושת סיפוק שעברתי את הערב והלילה שתקופה מסוימת היוו עבורי מכשול;
    אני רוצה להיות במקום טוב, מאושרת ושמחה בחלקי :שמח1:
    מקווה שעזרתי לך במעט :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קיבלת יופי של תגובות וטיפים איך לחזור למסלול, לראשוניות ולמוטיבציה.
    אל תוותרי לעצמך ורדי מ”הנדנדה העולה ויורדת”… לכי לסולם!
    ההצלחה היא כמו סולם, אי אפשר לעלות כשהידיים בכיסים…
    הנחישות תגיע כשתתחילי לטפס שלב אחר שלב ולראות תוצאות.
    בהצלחוש :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הי מזי,

קודם כל שאפוו ענק על הירידה המדהימה 13.800 בחצי שנה זה הישג נדיר!

יקירתי אני רוצה שתחשבי מה היה עד החודש האחרון? מה הניע אותך? מה עשית שונה כל הזמן הזה עד לחודש האחרון? מה גרם לך להצליח?
    לפעמיים יש תקופות בתהליך שאנחנו מרגישים “בבית” וכבר לא פותחים את החוברת,לא מנהלים רישום,חוטפים פה עוד כף אורז,פה עוד חצי כפית טחינה,שם ביס מהעוגה ולא מבינים מה קורה לנו,מה שלי אישית מאוד עזר בתהליך שלי שמבחינתי כל שבוע היה כמוהשבוע הראשון כל שבוע יצאתי לעבודה ושימרתי את מה שעזר לי להצליח ממש כמו בשבוע הראשון,שמרתי על ההתלהבות מהתהליך,החשק,הגיוון. לעיתים אנחנו פחות משיקעים וכבר אין לנו כוח להכין ואי אפשר להריח את הריח של המרק ולא לראות ירקות יותר מה שעוזר לשמר את כל זה זה בהחלט הגיוון תכיני לך דברים שונים מאכלים חדשים,דברים מעניינים דברים שלא ניסית בעבר…זה מאוד עוזר כי כשמשעמם לנו ממשהו אנחנו מפסיקים לעשות אותו…

תחזירי את ההתלהבות להתהליך תזכרי מה גרם לך להתחיל מלכתחילה ומה המטרה שלך…

תצאי לשבוע שתבחרי להצליח בו..שבוע שאת מתכננת ועושה!! לעיתים יש לנו נטייה להגיד לתכנן ולא לעשות, תמיד קל לדחות ולהגיד ממחר….אז זהו שלאא מעכשיו רק מהיום אל תדחי למחר מה שאת יכולה לעשות מהרגע הזה…תצאי לשבוע שבו את יודעת שתרדי ושתעשי בשביל זה ואל תחשבי על הזיופים תחשבי על ההצלחות שלך…

עוד טיפ קטן שיכול לעזור- אני משאירה את הארוחת צהריים שהיא המשביעה ביותר לערב וכך בערב אני שבעה יותר וזה עוזר לי למלחזור למקרר ולחפש עוד..

למרות שהראש השמן שלי תמיד ירצה עוד חחח אני בוחרת להגיד לעצמי לא! גם זה בסדר…כמו שאני מסוגלת להגיד לא לאנשים אני מסוגלת להגיד לא לעצמי!!

תצאי לשבוע של סדר,שליטה,אירגון ועשייה ותחשבי מה הביא אותך למקום שלך עכשיו..

שיהיה בצלחה!! :שמח2:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות