חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ערב נפלא לכל משתתפי הפורום.
    אני לא כותבת פה בדרך כלל, אבל קוראת את שכותבים אחרים.
    אני במרחק נגיעה מהשמירה (אחרי ירידה של 26 ק”ג) ואני לא מצליחה לגרום לעצמי לעשות פעילות גופנית וזה ממש מתסכל אותי.
    יש לי שתי בנות קטנות ועד שעת השינה שלהן אני איתן לבד. בתשע בערב אני קצת מפחדת לצאת להליכה כי אני גרה במקום קצת מבודד. רעיונות לפעילות בבית יתקבלו בשמחה ובתודה.

אלמוני
    לא פעיל

את כנראה לא מספיק רוצה לעשות פעילות גופנית.
    את יכולה להחליט שאת לוקחת את הבנות שלך להליכה איתך אחה”צ או מוקדם בבוקר. שימי את שתיהן בעגלה ולכי עם העגלה. גם תעשי ספורט וגם תוציאי יותר קלוריות בגלל העגלה.
    אם את גרה בבית עם קומות ואת לא עולה עם הבנות הביתה את יכולה לעלות ולרדת ברגל ולא להשתמש במעלית. או שבכלל לצאת לעשות “ספורט ” במדרגות. לעלות ולרדת כמה פעמים ביום.
    את יכולה להפעיל בערוץ הספורט ונדמה לי גם בערוץ החיים הטובים את תוכנית הספורט בשש וחצי בבוקר. ולעשות את הפעילות בהדרכתם.
    את יכולה לקנות לך הליכון או אופני כושר.
    את יכולה לקנות קלטות להדרכת אירובי או עיצוב וחיטוב ולעשות עם הבנות ועם הקלטת.
    את יכולה לשלב כל פעילות גופנית עם חייך ועם הבנות הקטנות שלך. להנות גם מהספורט, לשמש להן דוגמא ולחזק את הקשר המשפחתי.

יש לחלי ממן באתר כתבה העוסקת באיך בכלל להתחיל לעשות ספורט. היא מעניינת ואני ממליצה לך לקרוא אותה.

יש עוד המון עיצות ואני מניחה שאת מכירה את כולן. את רק צריכה לרצות ולהחליט.
    ואם כבר ירדת כלכך הרבה אז דווקא עכשיו להכניס לחייך ספורט זה יתן פוש שחבל על הזמן. את תראי ירידות לא מהעולם…

בהצלחה … לילה טוב … מגילי

lee maman
    מנהל בפורום

איזה יופי של ירידה כל הכבוד.
    יפעת לדברים שאנו אוהבים תמיד מוצאים
    זמן ולדברים שלא יש המון תירוצים…
    פעילות גופנית מתחילים בלינעול נעלי
    ספורט, קיבלת המון רעיונות מהחברות
    בפורום שיהיה בהצלחה חמודה ויום טוב!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי