אני רואה כל מיני התכתבויות על כך שקטניות יכולות להוות תחליף לחלבון? איך זה הולך בדיוק? :מבולבל:
1.5 כוסות קטניות מבושלות: אפונה,שעועית יבשה, עדשים, חומוס, פול, פולי סויה מהוות תחליף לחלבון בשר, וחצי כוס תחליף לחלבון גבינה
תחליף לחלבון בשר – כוס וחצי קטניות. תחליף לפחמימה – חצי כוס קטניות. =]
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך