שלום בנות יקרות,מישהי יודעת כמה פסטה יבשה צריך (בכפות או בחצי כוס או כוס פלסטיק קטנה חד-פעמית,) לפני בישול -כד שיצא אחרי הבישול 2כוסות חד״פ (או 12 כפות) פסטה מוכנה? לארוחת פחמחמה מרובעת? תודה! 🙂
ריבוי החברות שמייצרות פסטה וריבוי הסוגים מייצרים בעיה בנידון – לא כל פסטה מתנפחת באותה המידה ………. יש כאלה שבכלל לא מתנפחות.
אבל קבלי את חכמת ההמונים שלי 🙂
ספגטי זה יוצא לי ממש אותו דבר ( של שופרסל) היא כמעט לא מתנפחת ותופסת את אותה כמות פחות או יותר.
ויש את הפסטה ביסלי הקטן שגם הוא נשאר לי אותו דבר בכמויות.
הביסלי הגדול ממש מתנפח לי כפול בנפח.