הי, אני הולכת מחר בערב למסעדה ואשמח להתייעץ מה כדאי לי להזמין
פסטה ברוטב עגבניות עם ירקות או סטייק פרגית (ברוטב טריאקי/בלסמי ואגסים) עם אורז?
אני יודעת שזה תלוי בכמות ותמיד שאני במסעדה אני שואלת את המלצר כמה גרם הפרגית במנה וכו' אני פשוט חוששת שמנה של פסטה ברוטב עגבניות מכילה כמות נדיבה של שמן.
מה דעתך?
בנוסף, האם זה בסדר לאכול פירות כקינוח, אפילו שזה להצמיד שתי ארוחות?
הלא מקצועית !!!
אני ניתי הולכת על הפרגית נשמע יותר משביע ומזיין ומבקשת שיהיה בלי שמן בכלל ביחד עם 3-4 כפות אורז וסלט ללא שמן ורוטב
זאת אחלה ארוחה !!!
ובצהרים תאכלי משהו יותר קליל כאילו תחליפי את הארוחת ערב בצהרים .
זה מה שאני עושה כל יום שישי !