מתכון נהדר מעולם הבולגרים. לקלף פלפלים אדומים לאחר קליה,להכניס לכל פלפל גבינה לבנה עם מעט אבקת מרק בצל,להניח על נייר אפיה ולהכניס לתנור[אפשר לבזוק מעט שמן זית מלמעלה.יוצא מאוד טעים .בתאבון.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך