צהרים טובים. רציתי לדעת בבקשה, אם ישנה דרך לטבל פלפל ירוק קלוי ,כך שאוכל לאכול ממנו חופשי…בשפיות כמובן:) תודה
בס”ד היי דורית, מה שלומך? אני מכינה את הירקות החינמים שלי בתנור, בתיבול אורגנו, קורט מלח גס ופלפל גרוס… טעים ממש…
ירקות כמו: גמבה, פלפל צהוב, פלפל ירוק, בצל יבש/סגול, חצילים, קישואים וגזר…
בהצלחה, גילת
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך