אמא שלי הכינה פלפלים ממולאים (פלפלים רגילים גדולים), באורז ובשר טחון.
הבנתי שאמורים לאכול 2 לארוחת צהריים בתוספת סלט ושמן.
אבל פלפל ממולא גדול הוא קצת יותר גדול מגודל של כוס מדידה.
אז אם יש שם כוס אורז + בשר טחון, איך זה שצריך 2?
פלפל אחד הוא בטוח לא פחות מ250 קל'. זה יוצא 500 ל2.
וזה גורם לתפריט לעבור את ה1,200…
ועוד כמה דברים:
יש סיבה שמותר רק חצי כוס פחמימה בצהריים?
מאוד קשה לי עם זה כי זה נורא מעט. למה אי אפשר לאכול כוס פחמימה עם מנת הבשר?
אם בצהריים אני אוכלת 12 כפות פחמימה ובלי בשר, בערב מותר לי טבעול בתור החלבון?
בערב מגיע חלבון וחצי. חביתה מביצה + חלבון נחשב לחלבון וחצי?
ז”א, רק חלבון של ביצה נחשב לחצי חלבון?