חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יאללה מי מוכן לשפוך קצת רעיונות לסנדביצ'ים טעימים עם פיתה קלה? גם ארוחות ערב יחד עם הפיתה יתקבלו בברכה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

*פיצה על פיתה קלה –
    פותחים פיתה קלה לשניים – שמים קצת קטשופ/רסק עגבניות, אפשר גם טיפה צ'ילי מתוק, על זה שני החצאים אפשר להוסיף כחלבון שילובים שונים של גבינות – 2 פרוסות 5% / פרוסה וחצי 9% / 2 פרוסות נועם טרה 9% / פרוסה אחת של 9% + גבינה בולגרית. כמנת שומן אפשר להוסיף 6 זיתים – לפרוס אותך לפלחים / אפשר להוסיף פטריות אם אוהבים..
    מכניסים לתנור או לטוסטר אובן למספר דקות עד שהגבינה צהובה נמסה.

*אני מאוד אוהבת אבוקדו וגבינה צהובה / צפתית / בולגרית. אז אפשר לעשות שילוב של כף אבוקדו כמנת שומן עם גבינות. אפשר לשלב גם ביצה קשה ואז לשחק בהתאם עם כמות הגבינה.

*כף טחינה מוכנה, פרוסות ביצה קשה, פרוסות של פלפל קלוי בתנור / או חציל. נשאר חצי חלבון – אפשר ארטיק עד 40 קלוריות לקינוח.

זה מה שעולה לי כרגע בראש – אבל האמת היא שזה ממש נתון לשיקול דעתך ולפי מה שאת אוהבת.

אלמוני
    לא פעיל

אני מכינה לי סלט חצילים נטול שומן (וכולנו יודעות כמה החצילים אוהבים לשתות שמן…). שמה בפיתה חומוס, חצילים שעשיתי חצי ביצה אם אני רוצה (לפי התפריט) או שניצל תירס לעבודה או בבית. ומרגישה שכיף לי כי אני כמו כולם… :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

מציעה לך לעשות מה שאני עושה, זה יכול לעבוד עם פיתה/לחם
    מחפשת תפריטי כריכים של מסעדות שאני אוהבת (ארומה לדוגמא) ומכינה את אותם כריכים שלהם
    עם התחליפים שמותר לי =] וכל פעם מגוונת!
    בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

לעשות חור קטן בחלק העליון ולשפוך ביצה., קצת מלח, לשים בתנור 180 מעלות. את העיגול שנותר מורחים בפסטו – כפית ומניחים 30 גרם בולגרית.וגם לתנור. יש לך ארוחת ערב, רק צריך סלט. טעים וקריספי. אפשר גם לחתוך לשני חצאים ולעשות פיצה עם עגבניה וגבנצ, אפשר לשים חרדל ופסטרמה ולתנור. מעדןןןן.
    אני גם הכנתי סלט טונה – קופסת תונה במים מסוננת, כף מיוקל, מלפפון חמוץ קצוץ דק דק. מעולה בפיתה וזו גם ארוחת ערב. מועדפת שלי לאחר אימון.
    עוד אפשרות, לערבב כפית חמאת בוטנים או טחינה עם גבינה לבנה ולמרוח (או גבינת שמנת). אם מדובר בטחינה, תוסיפי כפית סילאן. זה יוצא כמו חלבה.
    אפשר להכין קציצות ירק חינמיות. לגרד קישוא וגזר, לסחוט, להוסיף חלבון-2 חינמי, לטגן על תרסיס/ לאפות. לשים בפיתה עם מריחה של גבינת שמנת. טעים ומשביע.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות