*פיצה על פיתה קלה –
פותחים פיתה קלה לשניים – שמים קצת קטשופ/רסק עגבניות, אפשר גם טיפה צ'ילי מתוק, על זה שני החצאים אפשר להוסיף כחלבון שילובים שונים של גבינות – 2 פרוסות 5% / פרוסה וחצי 9% / 2 פרוסות נועם טרה 9% / פרוסה אחת של 9% + גבינה בולגרית. כמנת שומן אפשר להוסיף 6 זיתים – לפרוס אותך לפלחים / אפשר להוסיף פטריות אם אוהבים..
מכניסים לתנור או לטוסטר אובן למספר דקות עד שהגבינה צהובה נמסה.
*אני מאוד אוהבת אבוקדו וגבינה צהובה / צפתית / בולגרית. אז אפשר לעשות שילוב של כף אבוקדו כמנת שומן עם גבינות. אפשר לשלב גם ביצה קשה ואז לשחק בהתאם עם כמות הגבינה.
*כף טחינה מוכנה, פרוסות ביצה קשה, פרוסות של פלפל קלוי בתנור / או חציל. נשאר חצי חלבון – אפשר ארטיק עד 40 קלוריות לקינוח.
זה מה שעולה לי כרגע בראש – אבל האמת היא שזה ממש נתון לשיקול דעתך ולפי מה שאת אוהבת.