כמה זה נורא אם מדי פעם אני אוכל פיתה קלה וחצי (של חלי), יחד עם פרוסה וחצי של גבנ”צ 5%?
לכאורה, יש בזה קצת יותר פחמימה וקצת פחות חלבון ממה שאמור להיות בארוחת ביניים, אבל זה פשוט הרבה יותר נוח…
למה פרוסה וחצי של גבנצ 5%?? מנת חלבון בגבנצ הזו היא 2 פרוסות. אפשר גם 9% פרוסה אחת או 22% (אחת). אם נוח לך אז אין בעיה. חשוב גם הגיוון כדי שארוחת הביניים לא תשעמם בכל פעם אותו הדבר. רצוי גם לגוון עם חלבון אחר כמו ביצה או מעדן וכו'