להרתיח פרחי כרובית עם כף אבקת מרק, לסנן את המים לאחר שהתרככו ולטחון בבלנדר מוט. בצד לטגןבצל עם פטריות על כך שמן זית וכף טריאקי (הייתי משתמשת בספריי ולא בכף שמן)
חייבת לנסות את זה מחר (:
:מאושר: זה חינמי ?.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך