חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #35536
    אלמוני
    לא פעיל

    לכל חברי הפורום,
    פשוט הייתי חייבת לשתף אתכם, גיליתי איך אפשר להכין פיצה לארוחת ערב, בלי רגשות אשם בכלל, ב-15 דקות!!
    אז ככה: פורסים פיתה קלה של אליס לאורך ומניחים את 2 העיגולים בתבנית משומנת בתרסיס.
    מגרדים בפומפיה חצי עגבניה (אפשר גם להשתמש ברסק עגבניות, אבל לדעתי עגבניה מגוררת יותר טעים), מוסיפים מלח, פלפל, וזעתר (אם יש). מחלקים ל-2 הפרוסות את תערובת הרסק.
    מחלקים כך גם 3 כפות טונה.
    מגרדים על כל עיגול אצבע אחת של עמק לייט (אפשר כף גבינה בולגרית 5% במקום “אצבע”)
    למעלה מוסיפים איזה ירקות שרוצים (פטריות, בצל, עגבניה..)
    שמים בתנור שחומם 5 דקות (בזמן ההכנה) ב- 180 מעלות ל- 10 דקות, מי שרוצה קצת שרוף – רבע שעה בתנור..
    יוצא פשוט מעדן!!
    כמובן להוסיף לזה סלט ירקות, ומרק לפני…
    מומלץ 🙂

    #35537
    אלמוני
    לא פעיל

    היי אווה….
    אפשר להזמין מגש? :))
    זה אכן מעולה, ואת יכולה גם לעשות זאת בטוסטר של המשולשים זה גם יוצא יאמי.:)
    לילה טופ
    איה

    #35538
    אלמוני
    לא פעיל

    אחלה מתכון פתחת לי את התיהבון חח
    אני אעשה לי בתור ארוחת ערב ביום שלישי
    כי מחר אי אפשר

    #35539
    אלמוני
    לא פעיל

    אני לא אכלתי פיצה כבר איזה שנה…
    מחר אחרי השקילה אני מכינה את זה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות