לכל חברי הפורום,
פשוט הייתי חייבת לשתף אתכם, גיליתי איך אפשר להכין פיצה לארוחת ערב, בלי רגשות אשם בכלל, ב-15 דקות!!
אז ככה: פורסים פיתה קלה של אליס לאורך ומניחים את 2 העיגולים בתבנית משומנת בתרסיס.
מגרדים בפומפיה חצי עגבניה (אפשר גם להשתמש ברסק עגבניות, אבל לדעתי עגבניה מגוררת יותר טעים), מוסיפים מלח, פלפל, וזעתר (אם יש). מחלקים ל-2 הפרוסות את תערובת הרסק.
מחלקים כך גם 3 כפות טונה.
מגרדים על כל עיגול אצבע אחת של עמק לייט (אפשר כף גבינה בולגרית 5% במקום “אצבע”)
למעלה מוסיפים איזה ירקות שרוצים (פטריות, בצל, עגבניה..)
שמים בתנור שחומם 5 דקות (בזמן ההכנה) ב- 180 מעלות ל- 10 דקות, מי שרוצה קצת שרוף – רבע שעה בתנור..
יוצא פשוט מעדן!!
כמובן להוסיף לזה סלט ירקות, ומרק לפני…
מומלץ 🙂