- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
15/06/2008 בשעה 14:01 #61295
אלמוני
לא פעילשלום לחברי הפורום המדהימים….
ראשית מאד התגעגתי לכולכם…. פורום יקר שלי… ואין לכם מושג כמה חסרה לי התמיכה של כולם….
ועכשיו העדכן אתכם… ובכן ביום שישי בשעה 5:30 נפרדנו מרשל החברה המקסימה של הבן שלי…. שהפעם הכרנו אותה לעומק, היא ילדה מדהימה, חכמה ויפה… אנחנו מאוהבים בה וברור לנו מדוע היא ה”נבחרת” של בועז…. וזה מרגיע….
ביום שבת בשעה 2:30 נפרדנו מבועז…. הבן היקר שלנו וזה קשה… כל שנה אנחנו נתמודדים עם הפרידה הקשה הזאת, אך הפעם זה היה פחות קשה מאחר ואנחנו יודעים שהוא חוזר לרשל וטוב להם יחד ועם טוב לו, אז גם טוב לנו…. ובחרתי להיות מאושרת בשבילו ואני מאושרת…..
ביום חמישי בבוקר, הבן הצעיר, זה שמתחתן, טס לדרום אמריקה עם דנה החברה שלו לחודשיים…. ושוב אני בוחרת להיות שמחה בשבילם, הם יוצאים לבלות, להנות ולראות את העולם הגדול ואני מאד שמחה בשבילם… שיסעו יעשו חיים ויחזרו הביתה בשלום….
ולגבי… עברתי שבועיים וחצי לא פשוטים מבחינת התוכנית… רוב ההזמן הייתי צמודה אליה וגם כשלא, השתדלתי למזער את הנפילות… ועכשיו חזרתי לנמל הבית המוכר והטוב…. יש מרק כרוב חמוץ מתוק ומאד טעים במקרר, הסלט כבר מוכן, הכנתי רוטב מדהים מחצילים ופלפלים אדומים שמשדרג כל כריך למעדן…. וכבר הכל בשליטה… וההרגשה נפלאה…..
אוהבת ומתגעגעת לכולם ומחכה לפגוש אתכם במפגש של פורום….
:)) רבקהל”ה
11/04/2019 בשעה 10:39 #61296אלמוני
לא פעילריגשת אותי מאוד בבחירה להיות מאושרת.זה מראה שאת לא אנוכית ויכולה מתוך צער הפרידה לראות את היפה והטוב ולאחוז בהם.קבלי ממני באהבה מה שכתבה על האושר הלן קלר
אושר אינו יכול לבוא מבחוץ,הוא חייב לבוא מבפנים.לא מה שרואים או נוגעים בו ולא מה שאחריםעושים למעננו
גורם לנו אושר,אלא מה שאנו חושבים,מרגישים ועושים,
קודם כל למען הזולת ורק אחר כך למען עצמנו.
אוהבת אותך בגלל שאת,את. רוחלה.
11/04/2019 בשעה 10:39 #61297אלמוני
לא פעילרבקהלולי…
אכן חוויות מרגשות במיוחד עברת בשבועות האחרונים..:)
מזל טוב על כל החתונות….בטוחה שהשמלה-לולי שתבחרי תהיה פצצתית..:)
אם משעמם לך..נשמח לקבל טעימות של התבשילים:)
שבוע קסום11/04/2019 בשעה 10:39 #61298אלמוני
לא פעילמאחלתלך רק שמחות ושתיראי רק נחת
ואושר
אישה מקסימה ומלאת שמחת חיים
רק אושר ממני אליך באהבה רבה
רחלי11/04/2019 בשעה 10:39 #61299אלמוני
לא פעילעל הנחישות וההתמדה.
היית חסרה לנו מאוד בפורום.
כולנו רגילים לחיזוקים ממך.
מאחלת לך שתעלמי מהפורום רק בשביל שמחות.
שיהיה לך שבוע קל, וקסום.
אוהבת שרה11/04/2019 בשעה 10:39 #61300אלמוני
לא פעילכמה כיף לשמוע דברים משמחים וטובים מגיע לך את אישה מיוחדת שיהיה במזל ואת יכולה להיות שקטה כי את פשוט תראי מיליון דולר בחתונה וזה בעצם שווה הכל
שיהיה לך שבוע מוצלח בלי נפילות ומעידות
הילוש -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.