חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי לכולם,

חזרתי מקודם מכינוס משפחתי של חנוכה אצל גיסתי. היה שולחן עמוס בלביבות, סופגניות מקונדיטוריה וסופגניות שגיסתי בעצמה טיגנה. כולם אכלו להם ואני פשוט אמרתי לעצמי: “אני חזקה יותר” וסירבתי בנימוס. אבל כמובן שהיו כאלה שאמרו: “נו, תטעמי רק ביס קטן, רק חצי לביבה, נו לטעום בשביל החג, את יותר מדי לוקחת את זה קשה…” , כמה שאני “אוהבת” כשמתחילים לשכנע אותי ככה. הרי הם לא יודעים שעוד רגע קל, יצר האוכל הערמומי היה בוקע מתוכי ומשתלט עליי והופ.. הייתי כבר נוגסת במשהו שמנוני ומיותר. אז חברים יקרים, רציתי לומר לכם שלא התפתיתי ונשארתי איתנה וחזקה ואמרתי שאני ממש לא רוצה ! זהו, התעקשתי ועמדתי על שלי. הגעתי הביתה ואכלתי לי ארוחת ערב טעימה להפליא ושפויה – אני חושבת שבעצם היא היתה אף טעימה יותר כי ליווה אותה טעם הניצחון – הצלחתי להגיד לא !!!

רוסנה יקירתי, עמדתי בהתחייבות !

להת' וחג שמח לכ… ו .. ל… ם !!!
    ממני – הילולי

אלמוני
    לא פעיל

אני גאה בך!!!

אלמוני
    לא פעיל

את גדולה
    את רואה זה לא כל כך נורא
    גם הלכת וגם לא נגעת
    וגם עמדת בהיתחייבות
    היתי בטוחה שתעמדי בה
    אין אליך איזה כוח יש לך מתוקה שלי
    עכשיו אני מורידה
    את הכובע לפניך
    אוהבת אותך רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

הילולי מתוקה..כל הכבוד שעמדת בזה!! אני יודעת שיותר כיף להיות גיבורה מאשר לטעום ולאכול את הלב..
    עכשיו חזרתי מהלימודים + חגיגות וקראתי את ההודעות שלך..אז אני טעמתי מהכל ובסוף אכלתי יותר ממה שהיה הכי טעים..ופרוסת עוגה קטנה לקינוח וכן כן גם אני חולת גלידות ולא רציתי להתאפק וטעמתי..היה כיף, אחרי כל כך הרבה זמן שהתביישתי לאכול מנות מותרות ליד המשפחה כי פחדתי שיספרו לי קלוריות, להיות חופשיה לטעום מהכל וסוף סוף להחמיא לאמא שלי על כל תבשיל..הייתי שפויה בהחלט ונהניתי מאוד..מה גם שכולם רק החמיאו לי על כמה רזה אני נראית..( אשליה אופטית..נעלתי עקבים..:)..)אז עבר עוד יום טוב ואני שמחה מאוד לשמוע שגם לך היה יום מוצלח..
    כל הכבוד לך, אני באמת גאה בך ומעריכה את כל מה שאת עושה בשביל כולנו פה ובעיקר למען עצמך..את תהיי רזה..ומאושרת..ואנחנו נצחק על הימים שהיינו “מקטרות” אחת לשניה בפורום..
    לילה טוב
    נשיקות
    גל

אלמוני
    לא פעיל

הילולי אני גאה בך !! אכן הוכחת את הכינוי שהדבקתי לך!!
    שכל ה”לוליות” מחוננות !!
    שמחה שעמדת באתגר, זה יותר טעים מהכל..
    חנוכה שמח
    איה

lee maman
    מנהל בפורום

לניצחון על האוכל יש טעם של עוד והוא היחיד שאינו משמין
    טעם של עוד,עוד ועוד יביא אותך למשקל הכבוד
    למי למי יש יותר כבוד?יש!!!
    גאה ואוהבת,ענת

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.