- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/01/2008 בשעה 14:47 #38838אלמונילא פעיל
היי לכולם !
לקראת השישי-שבת ..הכנתי פינה אסטרולוגית הקשורה לתהליך שלנו ..תקראו, תהנו, תחשבו, תפיקו לקחים, תתחזקו…סופשבוע קסוםטלה:
לעיתים קל לחשוב שהטלה הוא בעל חיים רך וחלש… אך במקרים אלו שוכחים כי קרניו מצביעות על נכונות לצמיחה ופריצה קדימה, ליציאה מהחיים הנוכחיים לקראת ההרפתקאות האמיתיות של החיים. טלה יקר ! אמץ לעצמך אורח חיים עוצמתי ופורץ בדיוק לכיוון שאתה מעוניין בו…בסופשבוע הקרוב תפרוץ אנרגיה חזקה לכיוון פעילות ספורטיבית.שור:
השור הוא איש של תכלס, לא אוהב דיבורים מיותרים, רק מעשים. בין תכונותיו המיוחדות ניתן למצוא נחישות, התמדה וסבלנות – כל אלו ישרתו אותו בכל תהליך שיבחר.
שור יקר ! הרשה לעצמך לדבוק במטרה שבחרת, התמד בה, גם אם לא קל תמיד, והייה סבלני, זה טבוע בך, התוצאות לא נעלמות הן רק מתעכבות. חשיבה חיובית תעזור לך בדרך, תרגל אותה.תאומים:
חוש הומור, משפטים מבריקים ופיקחות הם חלק שגרתי מחייו. טיפוס חברתי מאוד בעל רוח חיה ותוססת שתמיד ידאג שיהיו לו נושאי שיחה מרתקים עם הסובבים אותו.
תאומים יקר ! השתמש בתכונות אלו כדי להפוך את הדרך בתהליך לכייפית, נעימה ויצירתית, זה טבוע בך, אפשר לעצמך לראות את הקושי ממקום של הנאה, הוא יהפוך לכזה.סרטן:
הסרטן אמנם אוהב ים וגופו רך ואולי גם חלק, נעים ופגיע אך זכרו שהוא עוטה שריון נוקשה. סרטנים הם טיפוסים ביתיים בטירוף, דואגים לסובבים אותם ויעשו הכל בשביל האחר..
סרטן יקר ! התנהגות כזו היא אצילה ונעלה אך מה איתך? כעת תורך לדאוג גם לעצמך, זה לא אומר שלא תוכל לדאוג יותר לאחרים, זה אומר שאתה תדאג להם טוב יותר..אריה:
האריה הוא טיפוס חברתי ומלא בחיוכים ושמחות. הוא מאורגן, מסודר ומאוד יעיל, בעל כריזמטיות ומנהיגות מיוחדת. אריה יקר ! נצל את התכונות האלו כדי לארגן את חייך גם בתוכנית, השקע בעצמך, בקניות, בספורט, בסידור הארוחות, בבישול מטעמים והכי חשוב…מלא את חייך בהנאה וחברים ולא במאכלים משמינים..בתולה:
בתולה חייב להצליח בהכל בצורה הכי מושלמת שיש. כל הזמן שואף לשלמות ומקפיד ומדייק. הוא חכם, יעיל, מבריק ונוטה לרכוש הרגלי עבודה המאפשרים ביצוע טוב של כל משימה שתוטל עליו. בתולה יקר ! לקחת על עצמך מטרה גם בתוכנית, עשה הכל כדי להגשימה, ובין לבין אל תשכח לשתות מים.מאזניים:
טיפוס אהוד ובעל סגולה בכל הקשור למערכות יחסים וקשרים חברתיים. ראייתם אובייקטיבית והם מסוגלים לראות כל צד אפשרי במטבע, בייחוד כאשר לאחרים קשה. מאזנים יקר ! הבט היטב על הצדדים בתוכנית, ערוך איזון ביניהם, אין צד שמנצח או מפסיד, כל הצדדים מנצחים, אל תדחה למחר, עשה היום !עקרב
עקרב אינו מסגיר את רגשותיו הפנימיים ובתוכו מתחוללת סערה. האישיות שלו מלאה בעוצמה פנימית ומושכת והוא ניחן ביכולות עמוקות שעוזרות לו לחדור לנשמות אחרים. עקרב יקר ! משברים ומהפכות לא נותנים לך מנוח, אך זכור תמיד כי ניחנת ביכולת התחדשות שתוציא אותך חזק יותר, חכם יותר, אל תוותר לעצמך!.קשת:
הסוס במזל מסמל את האנרגיה העצומה שיש לקשת. הוא מושיט בגאווה את הקשת ויורה חץ בדיוק למקום שהוא רוצה לפגוע. קשת יקר ! רק באמצעות המחשבות שלך אתה יכול להבזיק את עצמך בדיוק למקום שאתה מעוניין להיות.
הייה ברור ודמיין את המקום הזה.גדי:
הגדי שואף למרחקים ולפסגות. מטפס לו בסבלנות בשביל החיים מעלה וגם אם ייפול, מיד יקום וימשיך הלאה בראש זקוף. כל הדרך עיניו רואות את היעד שלו ובאמצעות נחישותו ורגישותו יגיע לשם. גדי יקר ! נצל כפי שצריך את השבילים בחייך, נצל את ההזדמנויות, שאוב כוחות, והמשך בדרכך..בדוק האם המטרה ברורה, זה המפתח להצלחתך.דלי:
מזל דלי לא יכול להפסיק לחשוב לשנייה, כל הזמן זקוק לגירויםי אינטלקטואלים ואף רגשיים. הוא מסוגל לקלוט מידע ולדעת בדיוק מה מתרחש סביבו. דלי יקר ! המקוריות המיוחדת שלך מאפשרת לך להמציא את עצמך מחדש, אתה אמין וישר, נצל זאת כדי להבין מה מעכב אותך ומה ניתן לעשות כדי להזניק אותך קדימה.דגים:
בתוך דגים טיפוסי בוערת התשוקה לעזור לנזקק ולחלש. יש בו מידה ענקית של הקרבה עצמית ולרוב יוותרו על צרכיו בשביל האחר. דגים יקר ! הרגישות שלך ראויה לציון וגם מעשייך אך למד לאהוב את עצמך בדיוק כפי שאתה אוהב את הזולת…מגיע לך ! תרמת כל כך הרבה עד היום ליקום, תן ליקום להחזיר גם לך…נשיקולי}{
סופשבוע קסום
איה11/04/2019 בשעה 7:46 #38839אלמונילא פעילאני שור ומה זה מתאים לי
אני דווקא מאוד עקשנית וכשאני רוצה משהוא
לא מזיזם אותי מהמטרה
אוהבת רוסי11/04/2019 בשעה 7:46 #38840אלמונילא פעילואני דלי וכל מילה בול
כמה נכון ואמיתי אוהבת רחלי
בהצלחה לי מחר11/04/2019 בשעה 7:46 #38841אלמונילא פעילאיזה ראש טוב!!!שתהיי לי בריאה על היצירתיות הזאת!
תודה רבה שיהיה לך סופשבוע נהדר11/04/2019 בשעה 7:46 #38842אלמונילא פעילאהבתי את פינת האסטרולוגיה – זה ההובי שלי…חחח
חן חן לך וישר כוחחחחח11/04/2019 בשעה 7:46 #38843lee mamanמנהל בפורוםאיזה רעיון מדהים כל אחת ואחת מוצאת את עצמה במקום המתאים לה ובע”ה נגיע בפעם הבאה כולנו בירידה… מי ייתן כן יהי רצון. כפי שספרתי בשבוע שעבר לא הייתי השבוע בשקילה אני מתמודדת לא רע אני חושבת שאפילו די טוב מצפה ליום ג' הקרוב להגיע עם תוצאות
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.