מה המקור התזונתי *הנקי* ביותר שממנו ניתן לצרוך פחמימות *מורכבות* (לא פחמימות של חיטה)? הכוונה בנקי ביותר היא שהמזון הוא הכי קרוב למצבו הטבעי (לא מזון מעובד), ושהוא באופן יחסי בעל כמות פחמימות המורכבות גבוה אבל דל בשומן?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3499277,00.html אומרים גם מהן הפחמימות המורכבות שכדאי להעדיף
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך