פחמימה!
גריסים הם גרעיני שעורה. כמו סוגים רבים של דגנים ואורזים, הם נמכרים בשני אופנים: בגרסה ה”מלאה” כשהם קלויים בקליפתם, ובגרסה המעובדת לאחר הסרת הקליפה, אז הם מכונים “גריסי פנינה”.
מה כל כך בריא בהם? הגריסים (וגם גריסי הפנינה באופן יחסי, למרות הסרת הקליפה) דלים בשומן, עשירים בחלבונים, בנוגדי חמצון ובסיבים תזונתיים (פי שתיים מאורז מלא למשל.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות