היי!
אני קצת יותר מחודשיים בתוכנית והורדתי (תוך השקעה והתמדה!!!) 6.9 ק”ג. אני מאוד נהנית מהתוכנית ודואגת גם לעשות פעילות גופנית מדי יום. הבעיה היחידה היא שאני מאוד “מרובעת” ומפחדת לחרוג אפילו טיפ טיפה, עד כדי כך שעכשיו כשהוריי רוצים שאטוס איתם לחו”ל , אני שוקלת לסרב מהפחד של האכילה בחוץ. עד לפני התוכנית לא דפקתי יותר מדי חשבון ואכלתי רבות בחוץ. עכשיו אני מוותרת על התענוג ואפילו כשאני יושבת עם חברותיי אני מזמינה בדר”כ קפה בלבד (או מנה מותרת פעם בשבוע). אבל מה אעשה בחו”ל במהלך היום?
היי לי..
האם את בדיאטה או באורח חיים בריא? כמה זמן נראה לך שתוכלי לשרוד בעולמנו ללא הנאות..האם תוכלי להמשיך זמן רב לחסוך מעצמך לאכול בחוץ, נסיעות לחו”ל..?
כדי להחזיק מעמד באורח החיים לאורך זמן חייבים להכניס את התוכנית לחיים שלנו – ולא אותנו לתוכנית..
אני ממליצה שתפסיקי לתת לפחד לנהל אותך ותנהלי אותו..סמכי על עצמך שתסתדרי בכל מצב..:) אם רוצים – מצליחים !
בהצלחה
לדעתי את לא צריכה לוותר על יציאות ובילויים כי התוכנית צריכה להיות חלק מהחיים-אפשרי לבצע אותה גם במסעדות ובתי קפה. היום כמעט כל מקום מציע תפריט דיאט וגם אם לא, תמיד אפשר למצוא מה לאכול כך שזה יתאים לתוכנית.
בקשר לנסיעה לחו”ל, את באמת חושבת לוותר? את יכולה לעשות תוכנית גם בחו”ל…התוכנית לא עד כדי כך מגבילה אותנו ויש בה אוכל רגיל שיש בכל מקום…
אני אף פעם לא נסעתי אז אני לא יודעת איך להערך אבל הייתי מביאה איתי פריכיות, לחם קל וכאלה שיהיה לי יותר קל. ..