חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז לאחר שבועיים תמימים של חוסר תיאבון מחר אמורה להיות לי שקילה שאני לא יכולה ללכת אליה בבוקר. אני ילך בערב או ביום שלישי (חד פעמי עצוב אבל זה מה שיש)
    בכול אופן הפחד הגדול שלי הוא כזה…..התיאבון חוזר
    מה לעשות?……? :מבולבל: אני מבולבלת, מפחדת ,רועדת שאני לא ישלוט בעצמי….. :עצוב:
    נותנת לכולכן עצות ומשחקת אותה חזקה אבל לא מתקרבת למוטיבציה שלכן ולירידות שלכן…גאה בכולכן ובכולכם.
    בנות מה לעשות ?..חייבות עצות, :אוהב: ומילים חמות :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

את??? החזקה?? המייעצת?? את חשה שבירה ?? צאי מזה ומהר!!! אז נכון כולנו עוברים ימים לא קלים לפעמים שבהם אין תאבון ואז כשחוזר התאבון בא לנו לטרוף את כל המקרר אבל באמת שאין לך מה לדאוג מעכשיו את בתפריט ובתפריט יש מה לאכול .אפשר להחזיר את התאבון גם לתפריט בריא ולא ליפול כמו שאנחנו בדרך כלל מגיבים אני בטוחה כשתראי ירידה יפה השבוע את תשיגי פה את כולןןן אני סומכת עלייך שתחזור המוטיבציה מהקישקע כמו שאומרים 😉 :אוהב: יאללה יקירתי סלט טוב סנדוויץ הרבה מים הליכה טובה להוציא את “השדים” מהראש וקדימה לשבוע של תפריט מדוגם ומדויק שישתלם לךךך אני מבטיחה יש בך את הכח הרי את יודעת!!!

אלמוני
    לא פעיל

תקראי מה שכתבה לך אלינור…
    ועכשיו תקראי שוב ובקול רם…
    כמה היא צודקת, תבדקי גם את הפוסטים הקודמים שלך (לא זה עם הקריקטורה המצחיקה של המשקל)ותראי איך את מרימה ומעודדת את אלו שנופלות.
    וגם היית בחתונה ב 1/8 ודיווחת לנו שהיית בשליטה והכל היה אחלה.
    מה קרה? מה הבלבול ומאיפה נולד לנו פתאום הפחד?
    מחכים לעדכון בים שלישי :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות