אני משתתפת כמעט שלוש שנים בקבוצה של דפנה בנופית, משכנועים רבים להכנס לפורום,נכנסתי ומאוד התאכזבתי.
האם זה באמת המטרה כאן? האם התמונות של נועם מהשרדות חלק מהתוכנית של חלי???????.
זו לא רמה סורי… לפני שנתיים מאוד נהנתי להכנס לפורום והייתי חלק בלתי נפרד.
חבל שעכשיו במקום להתכתב במייל וכו' בעניינים של קוקי וממי מצאתם שפה זה המקום.
אני מקווה שכל המשתתפים שבאמת חשובה המטרה שלשם כך אנו נמצאים ידעו לצנזר. תודה
היי יעלי..
1. אני מבינה את הרגשתך…אך בדיוק משום כך יש לנו 4 פורומים ולא רק אחד – וכל פורום נועד למטרה אחרת. ההודעה שכתבת כעת נמצאת בפורום של שאלות ותשובות בנוגע לתוכנית, למשל. ונראה לי שהתכוונת שההודעה הזו תהיה בפורום הכללי..אבל ניחא.
3. באמצעות ארבעת הפורומים באתר אנו מצליחים להגיע לכל אחד ואחד מהגולשים כאן…מקווה שגם את תמצאי אחד שתוכלי להשתתף בו..אבל גם אם לא…זו זכותך. הפורום הוא זכות ולא חובה..
4. חבל לי שאת מעבירה ביקורת ולא משוב מקדם/בונה על סמך ביקור אחד או שניים.בכל מקרה כל הודעה כאן היא לגיטימית גם אם היא לא נראית לך באופן אישי..בשביל זה אני כאן…וזהו תפקידי…הודעה שבה מכניסים תמונה בשביל החוש הומור נראית לי נחמדה…וכך גם לאחרים…אם היית נמצאת איתנו זמן רב היית מבינה זאת..:)
5. כמו כן, כל המשתתפים הותיקים של הפורום עדיין כאן…ונשמח לראותך פעילה…ולשם שינוי אומרת מה את כן רוצה לראות ולא רק מה לא..:) אכזבה זו בחירה…
בהצלחה
יעל היקרה קצת שינוי תחשבי שאם כל החיים נישאר אותו דבר יהיה משעםמ. זה נחמד שאפשר גם לצחוק מידי פעם ולהגיד קוקי וממי מה רע? אז שיהיה לך שבוע טוב ממי קחי הכל בסבבה תהני כנסי לשינוי זה נחמד ואם לא מתאים את לא חייבת להיות שם …
שבוע נפלא לך יקירתי.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות