חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכם. שבועיים לא כתבתי כאן כי לא היו לי כוחות נפשיים לעשות תוכנית. היתה לי כ”כ הרבה מוטיבציה בשבוע הראשון והיא נעלמה בשנייה אחת…כוח רצון הוא חבר חמקמק מאוד שאי אפשר לסמוך עליו…
    לא נשקלתי ולא רוצה להשקל-בטוחה שזה יהרוס לי עוד יותר.
    אחרי שהייתי כבר בשמירה-זה לא קל לחזור. הכל נראה אחרת והאופטימיות מתחלפת בפסימיות, זה כבר לא נראה שיש “הרבה אוכל” ואף ניסיון שלי עד כה לחזור לתוכנית ולקבוצה לא נחל הצלחה…
    איך לדעתכם אני יכולה להתגייס למען הצלחת התוכנית ולא ליפול בבור הראשון שיצוץ?
    למרות שעליתי הכל+ריבית ולמרות שכבר ניסיתי מספר פעמים לחזור, איך בכ”ז אפשר להתעלם מכל זה ולנסות מחדש? אני מאוד משתדלת לא לחשוב על זה ולהיות באמת “כמו חדשה” אבל זה לא עובד.
    אני מאוד מתוסכלת מהמצב. ניסיתי עוד דבר חוץ מהתוכנית אבל גם זה לא נחל הצלחה גדולה…
    הדבר היחיד שאני יודעת בודאות הוא שרע לי כך ואני מאוד רוצה להתגייס למען המטרה להיות רזה.
    מה אתם חושבים שאני יכולה לעשות על מנת להצליח?
    אקבל כל הערה, הארה ועצה בברכה.

אלמוני
    לא פעיל

הצעתי היא קודם כל להחזיר לעצמך את האמונה ביכולת שלך להצליח
    לרדת. שהרי נבואה מגשימה את עצמה ואל תשכחי שכבר הצלחת לעשות את זה בעבר ורצון יש לפי מה שאמרת
    תדאגי להיות מאורגנת ולתכנן כל יום מה את הולכת לאכול
    תשתי הרבה חובה בבית מרק ירקות ללמוד להתאפק רק היום רק בארוחה הבאה ובסוף השבוע תראי תוצאות שיעודדו אותך ויחזקו אותך לשבוע הבא
    אז שיהיה בהצלחה ואשמח להתעדכן בשבוא הבא
    סיגלית

אלמוני
    לא פעיל

אני המומה מעצמי, כי ממצב של לקבל תמיכה, הנה אני כותבת לך ורוצה לתמוך בך.
    ברגע שתחליטי שאת רוצה באמת את פשוט תעשי, כי את יכולה ואת עשית את זה, אז למה לא להתחיל שוב? הכי חשוב לרצות ואז השמיים הם הגבול, בואי לקבוצה של חלי בעצמה בק.מוצקין, היא המפתח הראשי להתחלה שלך, את יכולה יקירתי, את רק צריכה לרצות
    אני בדיאטה רק 3 ימים וקשה לי, קשה לי מאוד, גם כי זו פעם ראשונה בחיים שאני עושה דיאטה וגם כי ממצב של לאכול מכל הבא ליד לאכול לפי תפריט ושעות זה לא קל אבל זה בהחלט אפשרי,
    תאמיני לי, תאמיני בעצמך ותצליחי.

אלמוני
    לא פעיל

הי יקירתי, קראתי את הדברים שלך והזדהיתי איתך מאוד. אילו עצות אני כבר יכולה לתת לך? את כולן את וודאי כבר יודעת בע”פ. אבל האם את מרגישה שאת רוצה מוכנה ומסוגלת? אני יודעת שאת מסוגלת, עובדה שהצלחת כבר פעם. ההצלחה הקודמת שלך אינה דבר רע, תסתכלי עליה כאל אות של כבוד בשבילך! את עשית זאת… למה שלא תעשי זאת שוב?
    עצה נוספת שיש לי עבורך- פשוט תחשבי על האלטרנטיבה של התכנית. מה את עושה כשאת לא בתכנית? האם זה גורם לך אושר? צריך לדעת לסלוח לעצמנו על כשלונות או טעויות. כל דבר שעברנו עד כה הוביל אותנו לנקודה בה אנו נמצאים היום. האם היית רוצה להיות במקום אחר? להיות אדם אחר? את יודעת בליבך מהי הדרך הנכונה עבורך, את רוצה לחזור אליה, וברגע שתצליחי אפילו פעם אחת לסרב לאוכל שלא בתכנית, שתצליחי ארוחה אחת כמו שצריך, שתצאי פעם אחת להליכת בוקר – הגוף שלך ימשיך בדיוק מאיפה שהפסקת, הוא זוכר היטב.
    מאחלת לך המון בהצלחה, ואת לא כמו חדשה – את חדשה לגמרי! כל יום הוא הזדמנות לעשות לנו טוב, כל רגע הוא חדש… תנצלי אותם.
    איתך,
    יפעת.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות