קודם למי שלא מכיר אותי אני עושה את התפריט של חלי כבר 4 שנים. יש לי ירידה כוללת של 15 קילו שמתוכם 8 היו בדיאטה אחרת לגמרי ולא טובה במיוחד. הירידה שלי נורא איטית ומחודש נובמבר האחרון עליתי כ4 קילו. וזה לא שתגידו שאני חורגת. כי אני באמת לא. אני מדייקת מודדת הכל הכל לפי הכתוב. שבוע שעבר הייתה לי ירידה יפה של קילו מאתיים. אני לא רגילה לירידות כאלה.. וזה נדיר כשזה קורה. היום הגעתי לשקילה ועליתי 900 גרם . 900!
עשיתי בדיקות דם הורמונליות ומסתבר שיש לי כנראה קצת חוסר איזון. אני פשוט צריכה לקבל עוד חוות דעת של רופא נשים אחר ולראות מה עושים.. בקיצור? ממש מיואשת מתוסכלת.. וקשה לי נורא. אני בערך 9 10 קילו רחוקה מהשמירה שלי ואני ממש לא מצליחה להגיע לזה. למעשה באתגר שהצבתי לעצמי לפסח לא הצלחתי לעמוד !! ורציתי רק 2 קילו ! 2!! :עצוב:
אני עושה ספורט לפעמים הליכות ולפעמים קצת ארובי בבית עם אפליקציה.. אבל עדיין לא רואה תוצאות :עצוב:
טיפים? עצות? אשמח מאוד !! אני נורא מתוסכלת באמת. קשה לי נורא ועצוב לי נורא
דבר ראשון אני מעריצה אותך! כל כך הרבה זמן ועדיין לא מתייאשת!
ההמלצה שלי מנסיוני האישי ( לפני חמש שנים) תבקשי דיאטנית אישית מהקופת חולים, היא תעבור על הבדיקות ועל התפריט ותתן לך בסיס להמשך טוב יותר
וכמובן זה לא במקום הדיאטה של חלי שבהחלט מעולה ויכולה להיות דרך חיים גם לאנשים שיותר אוהבים לאכול.
בהצלחה ! מחזיקה לך אצבעות!
הי לידור. רציתי קצת לחזק אותך. עשית עבודה כל כך יפה, אל תתייאשי ! תבדקי את עצמך שוב , תקפידי לשתות הרבה מים. בנוסף, לדעתי את צריכה לפנות לרופא . לעבור על תוצאות הבדיקות ולהתייעץ איתו. בנוסף תתקשרי למוקד , תבקשי לשוחח עם אורנה, אולי היא תוכל לעזור לך גם.
בהצלחה!!!!