חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יש לי היום שקילה, ואני פוחדת..כבר קרו לי בעבר עליות קטנות או תקיעות..אבל תמיד ידעתי מאיפה הן באות..

השבוע אני יודעת שלא ירדתי (כי נשקלתי בבית..) זה קצת מעצבן אותי. כי אני באמת שלא יודעת למה, אני אכלתי במדויק לפי התפריט, עשיתי ספורט 4 פעמים השבוע, ועדיין נתקעתי. הכי גרוע זה שאני לא יודעת למה.

יש לי הרגשה שזה בגלל שהתחלתי עבודה חדשה, כפי שכתבתי שבוע שעבר. זו גם עבודה מסוג חדש מעבודות שעשיתי עד היום שהן היו בעיקר חלטורות במלצרות או בקניון..ועכשיו אני עובדת במשרד. קצת קשה לי לארגן את הארוחות אבל אני כן מצליחה. יצא שהחלפתי את הארוחת ערב והארוחת צהריים. כאשר בעבודה אני לוקחת סנדוויץ' שמתפקד כארוחת ערב. ובערב בבית, אני אוכלת את הארוחה החמה. הכמויות אותן כמויות.

מה שהכי מעצבן אותי זה שלא הצלחתי לעמוד ביעד שקבעתי לעצמי – להחליף קידומת עד ליל הסדר – 2.5 קילו בסך הכל…

אלמוני
    לא פעיל

מניסיון, חחח… המשקל בבית לא משקף את המשקל בקבוצה. לי היו כבר פעמיים הפתעות לטובה. :לשון: אז כדאי להפסיק את ההרגל הזה למרות שגם אני נכשלת בו.

נשמח לשמוע הפתעה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

לפעמים הגוף נעצר בגלל סטרס נפשי..
    אצלי לנשל בכל יום של שקילה הגוף נפוח מהמתח..
    מצחיק שבבוקר למחרת אני נעשית רזה יותר..
    הגוף יודע מתי הוא בסטרס..
    ואז הוא שומר על הקיים..
    יכול להיות שהחלפת מקום העבודה הכניסה את הגוף לסטרס..
    זה טבעי..
    מצויין שאת עושה ספורט, כך תוכלי לפרוק את המתח :שמח1:
    משקל זה רק מספרים..
    בחשבון בנק שלי הייתי רוצה שהמספרים יעלו :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

לצערי לא נרשמה ירידה. אבל גם לא ירידה. נשארתי במקום. מעצבן כי בשבוע שעבר עליתי וציפיתי להוריד את העליה הזאת…

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות