מנצלת את השבוע שבועיים האחרונים שלי בתפריט 1500 (אמן אמן) והכנתי פאנקייק נהדר!
מרכיבים:
– בננה בינונית
– 2 כפות קמח תופח
– ביצה
– כף חלב
– זרזיף קטן של סוכרזית נוזלית
– מעט תמצית וניל
– ספריי שמן קנולהחמאה
ההכנה:
למעוך את הבננה עם מזלג
להוסיף את הקמח, וניל, חלב, ביצה, סוכרזית ולערבב היטב.
לטגן במחבת טפלון עם קצת ספריי שמן
(אני הכנתי אותם קטנים)
ומעל שמתי כפית חמאת בוטנים (שומן)
וכפית ריבה (חינמי ביום)
יצא מדהים ומרגיש כמו מנה מותרת :לשון:
מתאים לארוחת ביניים של פחממה-חלבון גבינה- שומן – פרי
בתאבון!