- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
30/12/2013 בשעה 9:24 #150599אלמונילא פעיל
השבוע שוב התפקשש לי לא מפסיקה לאכול 😉 אני כבר לא יודעת מה לעשות מרגישה שאני חוזרת לעבר :עצוב:
אין לי כוחות אפילו לקום בבוקר עם חיוך ולהתלבש בהנאה !
כי אני מרגישה כבדה ומגעילה :/היום אני שנה בתהליך :לאמבין: !!!!!
פשוט לא מאמינה שאני שנה ותקועה בהתחלה ( בדיוק במשקל ההתחלתי שהתחלתי לפני שנה ) :לאאכפת:
הייתי בטוחה כשהתחלתי אחרי שנה אני אהיה כבר 10+ק”ג פחות .
עכשיו זה נראה לי פשוט חלום שלא יתגשם לעולם , צריכה להשלים עם המראה שלי וזהו !
אני קוראת סיפורי הצלחה והירידות שם מטורפות אחרי 5/6 חודשים כבר 30 קילו פחות ,
ואני באמת גאה בהם.אבל החלטתי לעזוב את הקבוצה ,
מרגישה שכבר אין טעם להישאאר שם .
כבר לא כייף לי בקבוצה , רוב הבנות שאני מכירה עזבו כבר 🙁
בהתחלה היה כייף ונהנתי לבוא עכשיו פחות !
וזה כבר לא עוזר לי ,
החלטתי שאני צריכה קצת חופש בלי לחשוב על דיאטות ,שקילה וכד'
זה תממיד מכניס אותי למתח , לחץ ומה לא .
ואם לא הולך לי לא טוב בשקילה אני לא מפסיקה לאכול וזה לא נורמלי כבר 🙁 .אני לא יודעת אם אני פועלת נכון ,
אבל אני מקווה שכן :סחרחורת:
בכל מקרה אני תמיד יהיה פה לא אעזוב אותכן
אני יעדכןןן אותכן בהכל – מבטיחה – :עצוב:12/04/2019 בשעה 17:43 #150600אלמונילא פעילקודם כל אני מבינה אותך לגמרי!!!! באמת אם יש משהיא שהרגישה ולאיתים מרגישה ככה, זו אני!
אני 3 שנים בחלי, ואני עכשיו באותו משקל שהייתי כשהגעתי!!!! נכון שזה מבעס, הייתי כבר בשמירה והבנות שאז הסתכלו אלי בקינאה, עכשיו בשמירה ואני לא…..ובשבוע שעבר הייתה מישהי בקבוצה שהגיע לשמירה ואני זוכרת את היום הראשון שלה….היא ירדה 25 ק”ג..ואני נשארתי מאחור….
נו אז מה?????????? יש אנשים שצריכים לחזור לאחור כדי להמשיך עם הרבה יותר כוח, מרץ, תבונה קדימה!!!!
אל תסתכלי על אחרים, לא משנה כמה הם ירדו ובכמה זמן!! תסתכלי על עצמך! מה את, אוסנת רוצה!!!! וזה לא נכון שאת רוצה להישאר להיות כמו שאת עכשיו!! אחרת לא היית כאן שנה!!
את כן רוצה שינוי, אז הולך לא קל, לא פשוט, אני מסכימה, אז מה?????? זהו?? מוותרים???
ממש לא!! זה כמו שהיית נוסעת למקום שמאוד היית רוצה להגיע אליו, ופתאום נתקעת בפקק, ואת עומדת, מה תחזרי הביתה?? לא!! תחקי, הפקק ישתחרר ותמשיכי לנסוע, נכון???
אני גם נפלתי ביום שבת, וגם אתמול מעדתי, אז מה???? אנחנו בני אדם, אז קמים וממשיכים!!!
אל תעזבי את הקבוצה, אל תעשי טעות שאני עשיתי בעבר!! אחרי זה הרבה יותר קשה לחזור!
תמשיכי, וככל שתיהיי יותר מדוגמת, יהיו לך ירידות יפות ואז יחזור להיות לך כיף בקבוצה!!
כל מה שאני כאן כתבתי, אני אומרת לעצמי כל הזמן ואני יודעת שאחזור לשמירה מה שלא יהיה ובטוחה שגם את, תיקחי מכאן לפחות משהו וכן תמשיכי!!
שיהיה אחלה יום :אוהב:12/04/2019 בשעה 17:43 #150601אלמונילא פעילמאוד מזדהה עם תחושותייך! גם אני כבר שבועיים לא הלכתי לשקילה וכביכול מנסה לברוח ולא להתמודד. עליתי כבר מס' ק”ג מאז משקל שמירה ועכשיו כל יום אני אומרת היום יהיה מדוגם ומאוד משתדלת. הוארחוק מלהיות מדוגם והערבים מאוד קשים, אלו השעות שאני הכי נופלת…
כל יום אני אומרת היום אחזור לתוכנית , למסלול…. יום השקילה שלי הוא ג' ואני מתכננת ללכת השבוע…. נראה אם לא יהיה לי רגליים קרות ה-שלישי הזה…. בייחוד שאני יודעת שעליתי
דבר אחד אני יודעת- אסור לעזוב את הקבוצה!!!!!
את תעשי לעצמך רק נזק!!!!
יום גורר יום את תצאי מהתוכנית, מהמסלול תחזרי להרגלים ישנים…. לא תקבלי את החיזוקים/נזיפות של המפגש עם הקבוצה והמדריך!!!
חבל!!! אל תוותרי לעצמך ועל עצמך!!!!12/04/2019 בשעה 17:43 #150602אלמונילא פעילמקווה שההחלטה לעזוב את הקבוצה לא אומרת שלקחת החלטה גם לעזוב את התכנית.
אני ממליצה לך בחום לעשות את כל המאמצים להמשיך בתכנית. לאכול לפי 6 ארוחות וכל שאר כללי הברזל.
יכול להיות שאת אכן נמצאת בתקופה שלא מתאים לך המסגרת הקבוצתית אבל אולי תצליחי להוכיח לעצמך שאת מסוגלת לעשות את זה לבד. אין לך מה להפסיד.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.