שלום 🙂 רציתי לדעת איך הפשטידות האלה נחשבות בתפריט ?
פשטידת ברוקולי
מרכיבים:
שקית ברוקולי קפוא
250 גרם קוטג' 5%
250 גרם בולגרית 5%
100 גרם צפתית 5%
2-3 ביצים
2 כפות אבקת מרק פטריות/בצל
כפית אבקת שום
מלח ותבלינים לפי הטעם
הוראות הכנה:
לבשל שקית ברוקולי מוקפא כ- 15 דקות, עד שמתרכך. לסנן את המים.
למעוך את הברוקולי, להוסיף לו 2 מכילי קוטג' / גבינה / אשל, 2-3 ביצים, 2 כפות אבקת מרק, מלח ותבלינים אחרים (אפשר שום כתוש, בצל, אגוז מוסקט).
לאפות כ-45 דקות.
8 מנות גדולות 130 קלוריות לפרוסה
פשטידת קישואים ללא גבינות
מרכיבים:
10 קישואים בינוניים, מגוררים, מסוננים מהנוזלים
1 בצל סגול קצוץ דק
1 בצל ירוק קצוץ דק
3 ביצים
2 כפות קמח תופח
2 כפות פירורי לחם
2 כפות אבקת מרק בצל
3 כפות מיונז 5%
כפית אבקת שום גבישי
מלח, פלפל
הוראות הכנה:
לערבב הכל ולאפות
8 מנות גדולות, 110 קלוריות למנה
פשטידת תרד
מרכיבים:
2 חבילות של 800 גרם תרד (קפוא)
3 ביצים
200 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
2 כפות קמח תופח
תבלינים לפי הטעם
100 גרם גבינה צהובה 9% מפוררת
הוראות הכנה:
לערבב הכל פרט לגבינה הצהובה, לפזר את הגבינה הצהובה מעל התערובת, ולאפות. אפשר להגיש עם כף יוגורט
8 מנות 130 קלוריות למנה