חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אם אני בשמירה ומגיעות לי 2 מותרות אז אני יכולה להזמין משולש עוגה בלגית שוקולד חמה או כל חתיכת עוגה אחרת או קינוח מתוק אחר שזו בעצם מנה מותרת אחת ולצרף אליה כדור גלידה וקצפת או מתוקים אחרים וזו בעצם תיהיה המנה המותרת השנייה ולאכול אותן ביחד?

אלמוני
    לא פעיל

את כבר בשמירה? :המום:
    בשמירה מותר שתי מותרות… אני עשיתי השבוע מורת של וופל בלגי עם גלידה וקצפת (ואני במטרה לרדת במשקל) אני מבטיחה לעדכן אם ראיתי ירידה או עלייה למרות שלפי דעתי עליתי :לאבטוח:
    אבל אין שום בעיה! את יכולה להוסיף עליה דברים ולאכול ביחד :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

אפשר יום אחרי יום

אלמוני
    לא פעיל

נראה לי שאסור לשלב את שתי המותרות יחד ויש לפצל אותן אבל עדיף לשאול את המנחה שלך :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

והתשובה שקיבלתי מהמנחה היא שאין שום הגבלה ומותר גם לאכול יחד. למה? צריך לחיות כל החיים על התוכנית
    ההיגיון אומר שזה צריך להיות רק במקרה קיצון שממש ממש בא לך משהו את לא יכולה להכיל אותו במותרת אחת ואז תוכלי כן להתפנק עליו
    כי בזמן שאתה לפני שמירה יש דברים שחורגים ממותרת אז פה זו הזדמנות כן לאכול משהו שאת מאוד רוצה

האם כדאי?
    אני עשיתי את זה רק פעם אחת
    מעדיפה לאכול שתי מותרות כי אין לי ספק ש1200 קלוריות או אפילו 1000 בבת אחת יעלו משמעותית את רמות הסוכר בדם ויגרמו להפרשת אינסולין ובהתאם לאגירת שומן באחוזים גבוהים יותר מאשר בשתי מותרות

אין ספק שזה עלול להוביל לעלייה במשקל, אבל זה נותן לך גמישות במקרה שאת מאוד רוצה לאכול משהו

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות