חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בעברי ירדתי כמעט 40 ק״ג והגעתי לתת משקל. זה היה מוזגם!!!
    עבדתי בשיטת דיאטת האושר שהיתה מאוד מאושרת עד שמצאתי את עצמי בבי״ח עם אינפוזיות ומחטים מכל הכיוונים. 14 שנים אחרי, כמה הריונות ולידות מוצלחות עשו את שלהם והנה אני כאן.
    לפני כשלוש שנים עשיתי את דרכי אל הקבוצה של ענת אי שם בצפון הנפלא. הנוף לכינרת עוצר נשימה והעלייה לגבעת אבני, כשהאוויר מבדר את שערותיי ברוח, זו חוויה מסוג אחר. ירדתי עם ענת יפה ונתקעתי.
    עוד הריון וכבר אני קרובה למה שהייתי אז…והרי הבטחתי לעצמי שלא אשוב לשם!
    רגע לפני, וחבל שרק עכשיו, אני תופסת את עצמי ומבטיחהלעצמי לקיים את אותה הבטחה ישנה.
    כבר רחוקה מרחק רב מהצפון אי שם בדרום החם רוצה לחזור ואין לי לאן.
    חברה ישנה שהכרתי אי אז בקבוצה סיפרה לי על הפורום אז החלטתי להכנס, לבדוק ונוכחתי בקהילה חמה ומפרגנת, ממש כמו קבוצה!
    אני מבטיחה לעצמי שוב והבוקר קניתי מצרכים והתחלתי לבשל ולבשל ולבשל לפי המתכונים שזכורים לי במאוד טעימים. איבקתי את ההליכון ששכב לו דומם במחסן וקיבלתי החלטה להתחיל מחדש, יש לי כמה חודשים להפתיע גם את עצמי ולעשות את זה סוף סוף, מגיע לי, עכשיו תורי!

אלמוני
    לא פעיל

לכן הקילוגרמים הצטרפו אלו לאלו. עוד אהיה רחוקה מהמשקל המומלץ אבל לי זה יספיק!
    בנתיים……;-)

lee maman
    מנהל בפורום

פודינג………
    בא לי להכיר את הטעם של הפודינג הזה…
    אז כרגע את רחוקה ולכן אנחנו לא יכולות להכיר פנים מול פנים..אבל עדיין יש לנו פה מקום..להכיר, ולתמוך, וללוות ולשמוח..ולעודד..
    אז בוודאי שיש לך לאן לחזור!!
    ואני כבר מחכה לעדכון ממך!!!
    בהצלחה מתוקה וחיבוק גדוללללללללללל

אלמוני
    לא פעיל

לפני הכל אני חייבת לציין שאת כותבת נהדר!
    “תפסת לי את העין” עם ההודעות שלך..אני שולחת לך ים של חיזוקים ודליים של מוטיבציה. אני מוצאת את עצמי מזדהה איתך. גם אני תושבת חוזרת (אגב, הייתי כבר בעבר אצל ענת. היא מקסימה!! ואני כל כך מבינה את המקום שבו את נמצאת..

אז איך אומרים בקבוצה? תקומי על הרגליים! תנערי את הברכיים ויאללה, לעבודה!! חבל על כל דקה. ואת זה אומרת לך מישהי שהתעוררה אחרי שנה וחצי עם 25 קילו יותר. להגיד לך שהיה קשה להעלות אותם? ממש לא.. להגיד לך שאני לא אוכלת את עצמי על זה? דווקא כן. אבל החלטתי שאני חוזרת ויהי מה. ואת צריכה לעות בדיוק את אותו הדבר.. אל תוותרי לעצמך. תשתמשי בפורום המדהים הזה. יש פה קבוצה חזקה של נשים וגברים וכמובן מנחות מהממות שיעניקו לך המון כוח!! תשתמשי במידע שיש לך, תבשלי ותעשי הכנות כדי שיהיו כמה שפחות נפילות.. אל תעשי את התכנית “מהראש” כי זה לא יילך..

אז יאללה, מה את אומרת? התחלנו?

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל כל הכבוד על החלטה זה לא משנה מתי החלטת העיקר שהחלטת לשינוי! את עושה את זה לבד או בקבוצה?

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות