חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ביום שלישי האחרון יצאתי מהמפגש עם טונות כוחות בכיסים.אני נמצאת כשנה בקבוצה בכרמיאל אצל אפרת המקסימה ודנה המדהימה אשר עבורי היא הכותל, הכוח,והכתף לדמעות ..והיו הרבה…
    מאחר ואני שנה בתהליך עם ירידה ושמירה וכמובן עם מספר נפילות רציניות היה ברור לי וכך רציתי להאמין ולאחל לעצמי שאת הימים הבאים אני עוברת כמו גדולה!!!בעוצמה ושליטה.אך מסתבר שמחשבות ורצונות לחוד ושליטה באוכל וסיפוק רגשי לחוד.
    הלחץ והחוסר שקט התחיל עם כניסת יום הזיכרון.כמה שניסיתי להעסיק את עצמי…המתח היה באויר .כל הבית היה באי שקט והטלפונים ,ברור לי שהם לטובה ותמיכה והשתתפות בסופו של דבר ניתקתי את הטלפון. :כועס: ואז התחילה העליה לרגל דפיקה בדלת ומגש מלא כל טוב מונח על השולחן וכך שכן אחר שכן מנסה לתמוך לומרף “אני פה חושב עליכם”…הכעיס אותי הקישור לאוכל אבל בלעתי אמרתי תודה והטמנתי את הכבודה בתנור.הרגשתי חזקה ,כן!!! אבל לאט לאט העצב היה כל כך גדול והגעגועים הלחץ והמתח השפיעו :עצוב: ומצאתי את עצמי בולסת ואוכלת….חושבת בוכה ואוכלת…
    כן.כנראה שלא הצלחתי לשבור את המעגל אצלי האוכל עדין שולט על הצד הרגשי…ובגדול!!!!!!! :כועס: :עצוב:
    עצוב לי מאוד וחבל לי על החודש האחרון שמאד השתדלתי בו.
    מנסה לאסוף את עצמי להכנס שוב לתוכנית בכוחות מחודשים.
    לכן אני מתחייבת פה :צוחק: :קול: שמחר יום שבת אני מתחילה תוכנית כמו גדולה!!!ומנסה בכל כוחי בשעות קשות כאלה לצאת להליכה או לחברה וכל לעשות הכל על מנת לחלוק עם חברה ולא עם אוכל את רגשותי.
    אמן.
    ובהצלחה לי.

אלמוני
    לא פעיל

איילת יקרה,
    כמה עוצמה ותובנה בהודעה אחת.בכנות ריגשת אותי מאד מאד מאד.
    לא פשוט לך היה זה בטוח אבל הצלחת לגייס את הכוח למרות הכל ולהמשיך הלאה,
    בכלל בכלל לא מובן מאלייו.
    תוך כדי התהליך לימדתי את עצמי (ועזרה לי בזה המנחה המדהימה שלי איה)לא להבהל מנפילה,
    לא לתת לה משקל מיותר ,להסיק ממנה מסקנות איך למזער אותה בעתיד ולהמשיך הלאה.
    יש המון רוגע בחשיבה הזו,כי אז פשוט ממשיכים הלאה ולא אומרים “שברו את הכלים ולא משחקים”.
    בתהליך שלנו אף אחד לא שופט אותנו,לא כועס עלינו,לא נוזף בנו זה רק אנחנו שעושות את זה לעצמנו.תמיד יש לנו את האפשרות לקום “לנער ברכיים” ולהמשיך הלאה.
    גיליתי גם ששיחה עם חברה טובה,מקלחת חמה,שיר טוב או קטע סטנדאפיסטי ביו טיוב שווים יותר.
    מאחלת לך בהצלחה בהמשך ,ושתדעי המון רגעים מאושרים
    שבת קסומה
    אוסי 🙂

אלמוני
    לא פעיל

וואו, כתבת כל כך מהלב..
    מקוה שהתחלת את השבוע בכוחות מחודשים.
    כשהגלים חזקים – החזקים מתגלים!!! :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon