חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם/ן אני רוצה להתוודע בפניכם/ן.לפני חודש הפסקתי ללכת לקבוצה, כי פשוט עברו להם חודשיים ולא רזיתי כמצופה, נמאס לי, הרגשתי שאני לא “עוברת מסך”, כלומר, לא מעניינת אף אחד וגם לא את עצמי. נשברתי ועזבתי בטענה שאחזור אחרי החגים. מה שקרה… שהשמנתי כמובן…, נתתי לכישלון להשתלט עלי, בדרך כלל אני טיפוס פייטר ודעתן, אבל משום מה, נגמרה לי האנרגיה… ורמת התסכול גבוהה. אני מרגישה איום ונורא, כישלון כפול: בגלל המשקל והתבוסתנות. הגעתי למצב שנמאס לי להילחם. אפילו שאני יודעת שקבוצה תוכל לסייע לי. אין לי שום תירוץ…הרזיה זה מאהבה, לא ממלחמה. איפה האהבה שלי? מישהי מרגישה כמוני?

lee maman
    מנהל בפורום

ריקי יקרה..
    אם היית פה לידי הייתי נותנת לך קודם כל חיבוק ענק!!!!
    מה זאת אומרת לא עוברת מסך??
    מה זאת אומרת לא מעניינת אף אחד??
    איפה באמת האהבה שלך??
    איפה החלומות שלך??
    יש עוד מצבים שאת מוותרת לעצמך בכזו קלות????
    ישנם משברים, וישנם רגעים לא קלים לכולנו…
    אבל מה עם הרצון הכמוס שלך?? הפרטי שלך?? שכשאת עולה לישון את מרגישה אותו בבטן???

קומי ממי, הגיע מה שנקרא “אחרי החגים” והגשימי עבור עצמך את החלום!!!!!!!
    אנחנו פה לעזור ואותנו את מאוד מעניינת.
    האם את מעניינת את עצמך מותק??
    תחשבי על זה.
    מחכים לך!!!

אלמוני
    לא פעיל

גם אני מרגישה בדיוק כמוך, בכל פעם אני דוחה את הרישום שלי לקבוצה, כל פעם סיבה אחרת (חתונות, יום אחר וכו') וכיום אחרי החגים (כמעט…) העלתי 3 קג'
    אגב, עלי להוריד כ- 25 קג'!!! כל בוקר אני מתחילה יפה את היום ובלילה נשברתתתת, ואני בטוחה שזה בגלל שאיני במסגרת
    וכל פעם אני דוחה, אני מרגישה עם זה רע מאוד מאוד, אין לי חשק אפילו לצאת לאיזה מקום, בילוי, אירועים ו/או סתם ביקור היות ואין לי חשק להתלבש
    גם אני מקווה לחזור לקבוצה אחרי החגים
    שיהיה לך בהצלחה ולכולנו

אלמוני
    לא פעיל

למרות שאני לא מכירה אותך,אני יכולה להגיד לך ששתינו באותה סירה,אני כבר 3 שבועות תקועה על אותו המשקל אפילו עולה מדי פעם אבל לא צריך להשבר נכון זה קשה,אבל את תראי שזה משתלם הייתי חוזרת לקבוצה כי רק משם אפשר להשתפר!!!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות