חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מאוד אשמח עם ץגיבו מידי פעם לשם כך אני כאן ועוד הרבה בנות לא לישכוח אותי אני ניזונה מהאתר לשם חיזוק ועידוד אוהבת רחלי

אלמוני
    לא פעיל

היי מתוקה
    תמיד תחשבי חיובי!! לא להיות מסכנה תמיד תגידי אני רחלי ואני בתוכנית ואני אצליח להוריד את הק”ג שאני רוצה
    רחמים מתוקה לא עוזרים להצלחה אלה הם מתכון לכישלון.

ואת תותחית כבר ירדת יפה במשקל,
    אז קדימה לעבודה

דורית ע

אלמוני
    לא פעיל

אל תשכחי יקירה שאנו תמיד עימך , גם אם לא בתגובות שהרי אי אפשר להגיב לכולכך הרבה אז בלב מכיוון שאנו עוברות בדיוק אבל בידיוק את אותו מסלול הליכה שלך , וגם לי היה שבוע לא הכי הכי ובכלל חודשיים שלושה לא הכי הכי , אבל חזקי ואמצי והמשיכי אל תתייאשי מכיוון שאם תרדי מן הרכבת תתרסקי יקירתי אז המשיכי עם הרכבת למרות שהיא נוסעת לאט לאט ולפעמים גם אחרורנית וגם לי יש הרהורים כמו לך לכולנו .

שתיהיי חזקה בשבילך ובשבילנו .

יום טוב טלי .

אלמוני
    לא פעיל

אין לך מה להיות עצובה!! תהיי מאושרת שכולנו פה ביחד עושים את התוכנית,לפעמים יש עליות ולפעמים יש ירידות אבל אלו הם חיינו!!
    תמיייייד פה בשבילך,קורלי.

אלמוני
    לא פעיל

את לא לבד ואסור להיות
    אני פה איתך

אלמוני
    לא פעיל

גם אני פה בשבילך, אני לא יודעת למה את עצובה, הרי שכל ירידה מעלה חיוך של זהב, לאט ובטוח, אני מאחלת לך בהצלחה, ותאמיני בעצמך ותדמייני את עצמך רזה, זה עוזר, לי בכל אופן, אשמח לשמוע על התוצאה לאחר השקילה, וגם אני כמעט כל ערב, מתעדכנת ומעודדת, אני בתחילת הדרך התחלתי את השבוע השישי וסהכ ירידה 3.800 ק”ג ואם הרבה אירועים וחגיגות ואני גאה.אז בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

רחלי תאמיני לי שלכולם קשה
    אבל את צריכה להיות שלמה עם החלטתך אם זה מה שאת רוצה זה מה שתעשי ותלחמי על כך!
    יכולים לכתוב לך להגיד לך ולייעץ לך אבל לעשות במקומך אף אחד לא יכול ואם את מאד רוצה וזה מאד חשוב לך אני בטוחה שתצליחי! חזק ואמץ! לא לוותר! אני כל יום נלחמת את לא לבד!
    תחשבי על הגזרה ועל הג'ינס החדש במידה קטנה יותר
    נ.ב
    סליחה שאני לא עונה לך במייל פשוט יש לי בעיה לשלוח מיילים אני יכולה רק לקבל.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות