לפעמים אין חשק להמשיך. אף אחד לא יודע שאני בקבוצה כי אני לא רןצה. ירדתי כמאט 9 קילו יגעתי לשמירה ואף אחד אבל אף אחד לא שם לב. השבוע ראיתי אנשים שלא ראיתי הרבה זמן וכלום.. קשה לי עם זה… עם היתי עולה 9 קילו אני בטוחה שלכולם היה מה להגיד.
מה שחשוב איך את מרגישה עם זה שירדת 9 קילו???
ויש אנשים קנאים שקשה להם לפרגן שיורדים.
אני יכולה להגיד לך שירדתי מתחת למשקל שמירה היו אומרים לי מה זה את ממש לא יפה תתחילי לעלות במשקל ושעליתי (ולא בגלל שאמרו לי) ישר התחילו להגיד מה קרה דורית למה שמנת ?? את מבינה מה זה אנשים??
בגלל זה את צריכה להיות מאושרת על זה שהצלחת להגיע למשקל השמירה ולהשיג את מה שאת רצית.
קלי בובה…רק את !! ורק בשבילך !! אלו הם שני המשפטים שהכי עזרו לי בתהליך…..רק אני זו שקובעת מה זו הצלחה ומה צריך שיפור, רק בשבילי אני עושה את התהליך ואת הדרך הזו…
וזה שווה את זה…שימי את השאר בפרופרציה…בסדר עדיפות נמוך יותר….
מגיע לך האושר הזה !! תתעודדי !! אנחנו מבינות מה עובר עלייך…..וכן זה לא פשוט…אבל 9 קילו לא הולכים ברגל וגם לא באוטו..:)) מדהימה!!! כל הכבוד!!
בהצלחה
רוב האנשים קנאים, את תמצאי מעט מאוד שיחמיאו לך ויפרגנו לך באמת מכל הלב ..
יש לי דבר אחד להגיד לך וזה שתתעסקי אך ורק בעצמך ולא באחרים, תתייחסי להצלחה האישית שלך ואל תחכי למחמאות מאף אחד! הצלחה זה דבר אינדווידואלי (כל אחד רואה דברים בצורה שונה, “היופי הוא בעיני המתבונן”) ויכול להיות שמה שנתפס בעינייך כהצלחה,נתפס בעיני האחר כמשהו שולי וחסר חשיבות..
תאהבי את עצמך,גאה בך על ה-9 ק”ג!!!!!!
תהני מזה שאת בשמירה בובי, הרבה היו מתחלפים איתך!
אוהבת..