- This topic has תגובה 1, 8 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
15/01/2010 בשעה 21:57 #107815אלמונילא פעיל
אני מזה אבודה..
אני המומה ממה שקורה לי ומהוויתורים שאני עושה לעצמי..
אין לי מושג איך אין לי מעצורים באוכל
מאז שאני בשמירה אני בעליה
25 קילו שלקח לי בזיעה אמיתית להוריד וכאילו כלום..
שלב שכל כך הייתי כמהה להגיע אליו אני מזלזלת..למה הצילו?
מה עושים? איך מחזיקים מעמד?ככה זה ילך לי לאיבוד?
ספרו לי משהו!!!!!!!!
אני התחלתי להתאמן לפני שבועיים-מה שלא עשיתי בכלל בתהליך הירידה ומאז גם נפתח לי התיאבון
הכל אבל הכל נכנס לפה..
חברי הפורום ובבקשה איה מענה בבקשה!!!!!!!!!11/04/2019 בשעה 23:44 #107818אלמונילא פעילהיי מאמי…
אני בעצמי סופר חדשה כאן אז אין לי כל כך עצות לתת לך אבל ממה שאת כותבת נראה שאת כל כך רוצה את זה אז…את חייבת לכתוב לעצמך את המטרות,להזכיר לעצמך בכל בוקר למה את רוצה להיות רזה,לסלר פיתויים מהמקרר ויאללה לעבודה…
זה לא קל אבל זה לא קל לכולנו…ואת כבר מכירה את הדרך ליסגה,אל תוותרי לעצמך…
גם אני נכנעתי ואתמול התחלתי שוב מחדש…
שיהיה לנו ב-ה-צ-ל-ח-ה..
ו… אף פעם אל תאמרי שאת אבודה קודם כל בראש תאמיני שאת יכולה-ואת יכולה!!! כי כבר הצלחת בעבר11/04/2019 בשעה 23:44 #107819אלמונילא פעילגמני בשמירה ולפעמים אני נותנת לעצמי לפרוק עול אבל מיד חוזרת לתוכנית, אנחנו ראשית בני אדם ותמיד נהיה שמנים בראש, אין מה לעשות נגד זה. אני כבר כמעט שנה בשמירה ולא זז הרווס, לפעמים עליה של גרמים ולפעמים ירידה של גרמים, זה נורמלי וזה בסדר, אני משתמשת הרבה בהגיון מודרך, במחשבות ומסתכלת במראה, זה עוזר לי לחזור לתלם. תרשי לעצמך, אל תחמירי עם עצמך, מותר לחרוג, רק החוכמה זה מיד אחרי החריגה לחזור לדרך שאנחנו מכירים, בטוחים ומסודרים.כשיש סדר בראש הכל בסדר. תנשמי עמוק, לא קרה כלום אם עלית!, כמו שעלית גם תרדי!, הכל מתחיל ונגמר בראש. אז שיהיה לך בהצלחה ושבת שלום.
תנסי לחשוב שצריך ללכת להשקל ולהוכיח לעצמנו שנצחנו השבוע, שעברנו אותו בשלום.11/04/2019 בשעה 23:44 #107821אלמונילא פעילכל הכבוד על הספורט שהתחלת לעשות.. 🙂
נסי לאכול ארוחה קלה לפני ולהשאיר ארוחה דשנה לאחרי..
ותתרגלי, הספורט לא יהיה מה שיפריע .
וחוצמזה, 25 קילו! זה היישג ע-נ-ק… תעצרי את עצמך! אין מצב שאת נשברת,
זה ידוע,,
שהמבחן הוא בשמירה..כיף לך עכשיו, במצב הזה, את זוכרת את ההרגשה לפני ה25 קילו האלו? אני בטוחה שכן.. ואת לא רוצה לחזור להרגשה הזוועתית הזאת!
יהיה בסדר!
🙂11/04/2019 בשעה 23:44 #107823אלמונילא פעילקודם כול לא להכות את עצמך,מה שהיה היה,אבל כן,את יודאת טוב מאוד מה שאת צריכה לעשות,קחי אחריות ו תחזרי לתוכנית כמו בימים הראשונים שלך.
את צריכה לעבוד על לראש שלך ו להבין שזאת דרך חיים ו לחשוב כול הזמן למה את רוצה להיות רזה???????????
תגידי לעצמך מישפטים חיובים כול הזמן,לי מאוד עוזר וקדימה!!!!!!וכול זאת את כבר ירדת 25 קילו……לא הולך ברגל….אז……….לעבודה!!!!!!!
שהיה לך שבוע מקסים עם כוחות חדשים!!!!11/04/2019 בשעה 23:44 #107825אלמונילא פעילהיי אורלי..
באמת בחורה שירדה 25 קילו ונמצאת בשמירה…אין לה מושג בנוגע למעצורים? להתאפקויות? להגשמת חלומות?…
מה גרם לך כל התהליך לרדת? לרצות ? האם את נהנית מהתהליך..או שמא זה היה זבנג וגמרנו? 🙂
מחכה לתשובות…כי התשובות נמצאות אצלך…
בהצלחה11/04/2019 בשעה 23:44 #107827אלמונילא פעיללרצות, ברור שאת רוצה. כי אין מצב שירדת 25 ק”ג סתם בלי רצון. להאמין שאת יכולה-גם ברור. עובדה שעשית זאת. מה נשאר? לעשות! כפי שלימדו אותנו, הכל בראש. וכנראה המוח אומר לך: הגעת ליעד, עכשיו אפשר להתחיל להתנדנד…” אז זהו שלא! אנחנו בחתונה קתולית. תאמיני לי, ככל שאני רוצה להגיע לשמירה, ככה אני לא בלחץ למהר, כי פשוט אני יותר ויותר שומעת כמה לא קל לשמור על הקיים. אבל את כבר שם. אף אחד לא יכול לקחת את זה ממך… חוץ ממך!!!! ולא נראה לי שאת בקטע של לזרוק תוצאה כזו לפח. אז לנער ברכיים, לקבל חיזוקים, לשתף אותנו ולהמשיך בדרך הישר. עשי סדר בראש בעד ונגד, כדאי לא כדאי, דמייני את איה עם תנועת המאזניים… ויאללה!
11/04/2019 בשעה 23:44 #107829אלמונילא פעילאורלי, אני הייתי בשמירה ועליתי ה כ ל חזרה…
אין לך מושג כמה אני מצטערת על כך ואני לא יכולה להצביע על משהו ספציפי שהשתבש…הדבר היחיד שאני יכולה בוודאות להגיד זה שהתייחסתי לתוכנית כאל משהו זמני ולא כאל אורח חיים..ולכן ברגע שהגיעה שמירה, התרתי כל רסן…
גם אם יש נפילות מדי פעם, אין זה אומר שהכל נהרס… זה אורח חיים ואנחנו לא רובוטים. בגלל כמה נפילות לא שוברים הכל.. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.