חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שוב הייתי אתמול באירוע למרות הבטחות חוזרות ונשנות לעצמי (תפריט שעבר לי בראש)לאכול רק במסגרת האוכל המותר לי והשפוי בשר ירקות אורז לא עמדתי בפיתוי והתחלתי לבלוס כמו ארבה.
    כשאני בשעת מעשה הכל נדחק לצד ההבטחות החגיגיות לעצמי ובקבוצה לנגד עיני עומדים כל השפע והטעם הטוב ובעבורם אני שוכחת הכל וחוזרת לדפוסים ישנים ורעים הטבועים כ”כ עמוק בי.
    אז אכלתי. אכלתי הרבה . הרבה מידיי.דחילק ריבי זו כבר פעם שניה השבוע ועוד לפני שיששבת “הנורא שבו בד”כ אני לא עומדת בפיתוי.
    בכל זאת הבוקר שינסתי מותניים( שהתעבו בטח בעוד 1 ס”מ) והשתדלתי לדחוק את הקול הקטן שבי שקרא לי בשמות גנאי כמו “כשלון” ו”שוב את לא מצליחה” ועשיתי תפריט תואם לדף התוכנית ועד עתה שמרתי עליו.למרות שבישלתי מטעמים לשבת לא נגעתי. עלי לזכור ולשנן שאתמול היה אתמול יש היום יום חדש מלא תקוה לי עם תפריט מעולה . עדיף לרשום על רגשות בפורום מאשר לאכול עליהם.
    מאחלת לכולן שבת שלום , שפיות באוכל .
    מישהו אמר פעם שהתקוה מתה אחרונה ולכן לי יש עוד תקוה בעיקר שאני קוראת את סיפורי ההצלחה.
    ריבי

אלמוני
    לא פעיל

בתוך התסכול והכאב הגדול אני קוראת המון הומור בין השורות,לגבי זה מראה שלא התיאשת ותמשיכי הלאה עם בקרה על ההתנהלות שלך.
    אדם עם הומור הוא בפנימיותו אופטימי.
    מחזיקה לך אצבעות.

אלמוני
    לא פעיל

אני שמחה שחזרת לתכנית ותחשבי טוב טוב לפני שאת אוכלת ושאלי את עצמך האם זה מה שבתכנית? או שהוא לא משלנו…, ועצה שניה היא לעשות רישום זה עובד נהדר (עלי בכל אופן), חזקי ואמצי לקראת השבת, דבר נוסף שמלי אמרה לנו שעד ראש השנה אין שום חגים באמצע ואלו 15 שבועות של עשייה אמיתית של התכנית ובהם אפשר לרזות בין 7 ל- 15 ק”ג, אז קדימה למטרה!!! בהצלחה ושבת שלום , תמי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות