של אתי ימין בפייס – 'מהמטבח באהבה-אתי ימין'.
יש שם לא מעט מתכונים והיא מדגישה כל הזמן שזה לפי התוכנית של חלי ממן.
והחשוב ביותר:
פעמים רבות נמאס לנו לאכול את אותו הדבר. כי זה מה שאנחנו מכירים בע”פ ולזה אנחנו רגילים.
מבחר המתכונים הרב גם כאן וגם שם תורם רבות לגיוון, ולפעמים זה כל מה שצריך כדי לקבל תמריץ :שמח1:
באמת תודה על ההמלצה! מישהי הכינה את הפשטידת בצל שלה? הכנתי היום ולצערי הניסיון לא צלח 🙁 לעומת המאפינס בננה שהכנתי כעוגה בתבנית אינגליש קייק ויצא טעים אמנם מאוד נמוך והחתיכות די קטנות.
הפשטידה נראתה כאילו מוכנה למעלה אבל הבפנים היה לגמרי רך וממש לא אכיל.. ניסיתי להכניס לעוד זמן לתנור ולא עזר. עצות מישהי? :סחרחורת: