חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

זהו, מרגישה שנגמר לי הכח ונגמרו הרעיונות. עייפה מכל התהליך.

אספר בקצרה את כל קורותי…

אני בת 44. לפני שבע שנים בדיוק (זה היה בדיוק היום!!) הצטרפתי לקבוצת שומרי משקל. שקלתי אז יותר מ100 ק”ג. בשנה הראשונה ירדתי 27 ק”ג ובשנה השנייה עוד 6 ק”ג והגעתי למשקל כבוד. שמרתי עליו מאז תוך הקפדה עילאית על הכל!! רישום, הכנת אוכל וצידנית לעבודה ערב לפני, כמעט אפס מעידות וכמובן ספורט. השמירה הייתה כייפית ונעימה. לפני כשנה וחצי , בעקבות רצף של נסיעות לחו”ל , אירועים משפחתיים ויציאה מהשיגרה, התחלתי לעלות במשקל. בהתחלה, שניים- שלושה קילו, אח”כ קצת יותר. עדיין, המשכתי ללכת כל שבוע לשקילה, חזרתי לשלם (איבדתי את הכבוד) אבל הכל באהבה, במוטיבציה גבוהה ובחדווה. בקיץ האחרון הרגשתי שאני זקוקה לשינוי. אמנם ירדתי קצת ממה שעליתי, אך זה לא הספיק. הרגשתי ששומרי משקל לא מספקים לי את התמיכה שאני זקוקה לה. עזבתי את שומרי משקל ושבוע אחרי בדיוק נרשמתי לקבוצה של חלי ממן. התאהבתי במדריכה!! היא מדהימה , רהוטה, אינטיליגנטית ומקסימה!! התחלתי במשקל של 8 ק”ג מעל משקל הכבוד שלי. השאיפה הייתה לרדת אותם ואם אפשר עוד קצת…. בהתחלה ירדתי, בהמשך התחילו חריגות קטנות ולא הכל היה ורוד. ובכל זאת, הגעתי לכמעט 5 ק”ג ירידה. מאז החגים הכל השתבש… עלייה גבוהה בחג, מאז, מנסה לרדת. עושה הכל , לא 100 אחוז, אלא 80 ועדיין, עלייה פה ועלייה שם. הבעיות שלי שאני אוכלת המוןןןןןןןןןןןןן חינמיים, שותה עם הרבה ממתיקים מלאכותיים (למרות ששותה גם שני ליטרים מים) , והרבה פעמים המותרת שלי הופכת לערב מותר עד להקיא!!!! אני לא הייתי רגילה למושג הזה מותרת בעברי בשומרי משקל ועל כן זה היה בשבילי כמו גן עדן, שלא ידעתי איך לשלוט בו ואיך לעצור בזמן. אתמול, בשקילה, שוב עלייה. הפעם של 200 גרם. היום אני רק עם קילו וחצי ירידה מאז חודש יולי. חוזרת בגדול ובבטוח לנקודת ההתחלה. קיבלתי אחלה מוטיבציה אתמול מהמדריכה, הגעתי הביתה, יצאנו בעלי ואני עם חברים למסעדה ושם שכחתי את הכלללל!! חגיגת זלילה שמנעה ממני לישון הלילה מרוב כאבי בטן ורגשות אשם. מרגישה עייפה ומותשת, לא רוצה לחזור לפעם, מבועתת מהמחשבה הזאת, אבל מפחדת למצוא את עצמי בסוף חזרה עם 33 ק”ג עודף.

אלמוני
    לא פעיל

הי ורד, קודם כל כל הכבוד שחזרת לקבוצה!! עשית את הצעד הנכון. לגבי מה קורה לך לאחרונה, את יודעת בדיוק מה הבעיה, את לא 100 אחוז בתוכנית!!!. למה ? לא חבל לאבד את מה השגת בעבודה כל כך קשה שעשית. את צריכה להחליט שזהו אין מעידות וגניבות. גם במסעדות ניתן לשמור. יש היום המון מנות עם ירקות מאודים ללא פחמימות מיותרות . תמיד גם אפשר לבקש דברים . למשל אני מבקשת דג ללא רוטב, אפוי בתנור ללא שמן, במקום תפו”א אפשר לבקש שעועית וכו'. תוסיפי לשתיה יום יומית תה צמחים ללא קפאין, מרקים חינמיים, הם מאוד עוזרים בחורף . לגב המותרת, תזמיני מנה אחת בשבילך בלבד!!! לי זה עוזר המון!! במיוחד שאת לא מרגישה טוב אחרי זה!! גם אצלי לא הכל חלק. יש שבועות שאני תקועה במשקל למרות שעושה את ה100% .מה לעשות התהליך לא פשוט. אין ניסים , הכל עבודה קשה!!
    כיום אנחנו לקראת שנה אזרחית חדשה ( נובי גוד- אומרים ברוסית) , אני רוצה לאחל לך בשנה החדשה חזרה למסלול , המון מוטיבציה, ארוחות מגוונות , ירידות יפות והגעה לשמירה!!!! :שמח1:
    🙂

אלמוני
    לא פעיל

שמתי לב שאת נופלת לאכילה רגשית, ואין מעצור ליד חברים או באירועים, עם זאת הפתרון הוא רכישת כלים שיעזרו לך מבחינה מנטלית לעצור את האכילה הזאת. המלצה שלי שתתחילי לכתוב לעצמך משפטים מחזקים ולחזור עליהם- כמו שזה נשמע ככה לעשות- ואכן זה מתחיל טכני עד שאת מדרבנת את המוח להיות תחת שליטתך ולא את תחת שליטתו, כי הכל מתחיל במוח ונגמר גם באיך את שולטת במוח.
    משפטים מחזקים:
    קודם כל שאת נעמדת בסיטואציה מול אוכל מפתה לעשות ביד שמאל מין אגרוף וללחוץ ולהגיד- אני לא צריכה את הרעל הזה יש לי מספיק ארוחות טעימות לכל היום- לחזור על המשפט הזה כמה שצריך עם לחץ ביד שמאל עד שהמוח נכנע לבקשה שלך.
    משפט שני- תגידי לעצמך שאת חזקה ומסוגלת לעמוד בכל פיתוי ושאת לא מוותרת ונכנעת לאוכל
    תשאלי את עצמך- האם מגיע לך לאכול יותר? מגיע או לא מגיע? בטח שלא! כי לגוף שלך מותאם את הערך הקלורי שאת צריכה לצרוך פיר יום, ואז יש לך עוד תוספת של 600 פעם בשבוע ולמי שבשמירה יש 1200 וזה המון!
    שאת עם חברים תיהני מהאווירה לוו דווקא מהאוכל, זה לא אומר לא לאכול אבל תתכנני לפני יציאה את מה שאת הולכת לאכול, טרם הגעתך למסעדה- תעברי על התפריט שלה דרך האינטרנט ותתאימי לעצמך ארוחה לפי חלי ממן.
    לגבי המותרת- תיהני ממנה פעם בשבוע דרך קניה קבועה מראש שמוגבלת עד 600 קלוריות, ז”א אל תכניסי הביתה מותרת שהיא גדולה מ- 600 ואז תתנפלי עליה ותוכלי אותה- כי זה מה שקורה כנראה 😉
    שיהיה לך המון בהצלחה, תהיי חזקה ותעלי שוב על הגל :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות