חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

האמת אני לא יודעת למה החלטתי לכתוב עכשיו, כנראה פשוט הבנתי שאם אני לא יעשה משהו עם עצמי אני הולכת להרוס את עצמי נפשית וכך גם את הגוף שלי. כבר כמה חודשים שאני מנסה ומנסה לחזור לתכנית וזה לא הולך. כל בוקר אני מתעוררת ואומרת שהיום זה היום ונשברת ולא סתם נשברת אלא בענק. כל כך קשה לחזור מיום לימודים בביה”ס אל הבית ולראות את כל השולחן מלא בדברים מושחתים. כי הרי אמא שלי לא ב”עונש” היא לא צריכה ולא רוצה להקפיד על תזונה נכונה. אלוהים זה כל כך קשה…אני לא יודעת כבר מה לעשות..אני אוטוטו בת 17 ואני יודעת שאני צעירה ובמצב שלי עכשיו..אוף בא לי כבר לבכות ולקום בבוקר רזה (מה שלא יקרה, כי אין ניסים ונפלאות) לפחות לא בתחום הזה…
    סליחה על כל התיסכול שלי פשוט אני באמת כבר אובדת עצות..אני רוצה את זה באמת שאני רוצה את זה אבל לא יודעת…כנראה שזה לא מספיק אצלי רק לרצות.

אלמוני
    לא פעיל

לפעמים הרצון הוא דרך,או פתח להצלחה אל ייאוש תאמיני לי זה לא מקדם ובטח לא פיתרון!!אם תדאגי לקחת איתך ללימודים כריך ובניים מסודר ולידאוג לצאת אחריי ארוחת בוקר.תגיעי שפויה הבייתה!!ותוכלי לנצח כל פיתוי שמונח על השולחן תיתעלמי תבחרי רק מה שמותר לנו תכנני לך יום קודם…והכי חשוב שוחחי עם אמא ברצינות בקשי עזרה להכין לך מנה מראש רפדי בירקות שתי לפניי ואחריי הארוחה.כולנו יודעות שכשאנחנו מגיעות שפויות ולא רעבות לשולחן –אין מעידות מצליחים !!..אני בטוחה שאת יכולה יש לך רצון עז מרגישים במילותיך שיהיה לך בהצלחה וזכרי שכאן כולם יעזרו לך בשמחה…רק אל תיתני לייאוש לנצח !!ניכשל רק מי שמפסיק לנסות ואת חמודה לא תיתני לייאוש לנצח!!את רוצה!! את יודעת ואת תנצחי !!כי אין אין כמו טעם–ה ר ז ו ן–ושוב בהצלחה מכל הלב..ג..ד..

אלמוני
    לא פעיל

לדבר עם אמא שלך כמה חשוב לך להרזות
    כי אני חושבת שחלק גדול מהבעיה שלא עוזרים לך בבית כי את עד
    לא חייה לבד ואז את מתארגנת פה את חייה בבית ולדעתי את חייבת לדבר עם אמא שלך
    כמה חשוב לך שהיא גם תתחשב בך כי קשה לבד בבית להיתמודד
    אני שהיתחלתי את התהליך כל הזמן היה לי ויכוחים בשבתות אצל אמא שלי והייתי באה עם אוכל כי תמיד הייתה שוכחת להכין לי דברים
    לפי התוכנית עד שלאט לאט כולם הבינו שזה החיים שלי והיום גם יש בישבילי אוכל ולא מתנפלת על שניצלים מטוגנים וכו…
    אז קדימה הצעד הראשון זה לקחת משהו לבית ספר וצעד שני לדבר עם אמא שתעמוד מאחוריך
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות