חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני נמצאת במצב נפשי לא טוב עקב ההשמנה שלי. עשיתי וניסיתי את כל הדיאטות בעולם. בחלקן ירדתי במשקל אך ברובן לא. אני הייתי גם בקבוצות של חלי ממן והפסקתי. יש לי בעיה עם שקילה שבועית. כי אם אני לא יורדת (במקרה הטוב) ואם אני עולה, אני לא באה לפגישה, נשארת בבית עם החבר הטוב שלי,האוכל. ועכשין אני מתבישת לעשות מעצמי צחוק ושוב לחזור לקבוצה, להוציא הרבה כסף, ולעלות במשקל. מי שיוכל לעזור לי להיכנס חזרה למסלול המזון השפוי אודה לו.

אלמוני
    לא פעיל

את באמת רוצה?
    או נוח לך עם היותך שמנה ואת נהנת לאכול ולהתבאס על זה?!

השקילה זו לא הבעיה, אנחנו הבעיה.. השקילה הזו עוזרת, להתאפס אם עולים קצת = זללנו (הרי אף אחד אחר לא אוכל במקומנו) או ירידה = עבדנו בשביל זה (כי אף אחד אחר לא יעשה זאת בשביל גופנו) .

את צריכה להבין שהקבוצה עוזרת לך ולא נגדך,לצחוק.. זה רק בראש שלך אף אחד לא במצב טוב יותר..(5 קילו אצל אחד זה כמו 50 קילו אצל אחר).. גם אם היה שבוע לא משהו המטרה שאחרי קבלת גזר הדין !! השבועי !! להתאפס.. ולא אחרי חודש חודשיים.. שהנזק יהיה גדול יותר..

לכולם, היו המחשבות האלו בראש של אולי עליתי אז אשאר בבית – גם לי.. אבל העפתי אותם מהראש כי הבנתי , שיכול להיות שעליתי.. אבל אם אוותר לעצמי ואשאר בבית, זה לא יפסק, אין מה לעשות אנחנו השמנים צריכים ונתצטרך תמיד גב, חיצוני.. כדי לעצור בזמן את חוסר השליטה, ולהחזיר את ההגה לידים שלנו!

הזמן לא עוצר מלכת, אל תוותרי לעצמך כי מי שיפסיד זו אך ורק את !

תצליחי!

אלמוני
    לא פעיל

בהחלט אין לך מה להתבייש וכולנו עברנו ועוברים את זה, כן קשה עם עליות אבל צריך לחשוב על המטרה הסופית.
    בעבר אני ירדתי בעבר 22 ועליתי 30 ועכשיו חזרתי לקבוצת תמיכה.
    את צריכה לחשוב על מה את יורדת ולא אם עלית פעם אחת או לא ירדת.
    אני מוכנה להיות “הספונסרית” שלך ושתתקשרי אליי ברגעי המשבר ונתמוך אחת בשניה, אני גרה בחדרה ואם את בקירבתי לא אכפת לי לבוא לקחת אותך “בכוח” לפגישה.

אלמוני
    לא פעיל

האם האוכל הוא באמת החבר הכי טוב שלך?! אני לא חושבת..
    ברגע שתקבלי את העובדה שאת נמצאת בתהליך, ומן הראוי שכמו בכל תהליך את גם לפעמים תתאכזבי…וזה לא דבר רע, להיפך, אם לא תישברי מידי פעם, אם לא תתאכזבי, איך תוכלי באמת להרגיש מנצחת!
    את לא חייבת לדבר ולשתף בקבוצה(למרות שמומלץ, כי רק שם באמת מבינים את “השפה” שלנו). את יכולה פשוט לשבת ולהקשיב ולהפנים…
    הגיע הזמן להיפרד “מהחבר הכי טוב שלך” לפי ההודעה שרשמת…אז בואו תיפרדו כידידים…
    בהצלחה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

היי שולי..
    אני נפעמת ונרגשת מהשיתוף שלך ומן התגובות המקסימות שקיבלת מבנות הפורום…הדבר היחיד שמפריד בינך לבין ההצלחה זו היד שלך..שמנסה להעזר באוכל בכל הזדמנות שיש לך, כפי שתיארת בעצמך..אם זה באמת היה עוזר לא היית כאן…שימי בצד אותו..ואת רגשות הבושה והכעס והאכזבה..והתחילי דרך חדשה, גישה חדשה..קבוצה חדשה…
    בהצלחה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות